Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ 2-izbového bytu s balkónom a parkovacím miestom v novostavbe, Ovocné sady - Trnávka, Bratislava

Cena:
199 990,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Ovocné Sady
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: novostavba
 
Podlahová plocha: 50 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458953
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS ponúka na predaj priestranný a moderný 2-izbový byt s balkónom a parkovacím miestom v novostavbe Ovocné sady v atraktívnej lokalite Trnávka, Bratislava. Byt sa nachádza v bloku G na 2. poschodí 6-poschodového bytového domu s 2 výťahmi. Je ideálny pre jednotlivcov, páry alebo mladé rodiny, ktoré hľadajú pokojné bývanie v novovybudovanej štvrti s výbornou dostupnosťou do centra a občianskou vybavenosťou.

Celková plocha: 50 m² (z toho 3,2 m² balkón a 3,3 m² pivničná kobka).

DISPOZÍCIA BYTU:
• Zádverie (5,5 m²)
• Kúpeľňa (5 m²)
• Kuchynský kút (5,2 m²)
• Obývacia izba (14,5 m²)
• Spálňa (13,3 m²)
• Balkón (3,2 m²)

Po vstupe vás privíta priestranná chodba s možnosťou úložného priestoru. Moderná kúpeľňa s vaňou, WC, umývadlom a prípojkou pre práčku. Obývacia izba spojená s kuchynským kútom poskytuje dostatok miesta na oddych i stretnutia s priateľmi. Z obývacej izby je priamy vstup na balkón, ktorý vytvára príjemný priestor na relax s výhľadom do tichej ulice. Spálňa je svetlá a priestranná, ideálna na oddych po náročnom dni.

MATERIÁL A VYBAVENIE:
Byt sa predáva v kvalitnom štandardnom vyhotovení. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, ktoré poskytujú výbornú tepelnú a zvukovú izoláciu. Okenné rámy sú v interiéri biele a z exteriéru sivé, čo ladí s moderným vzhľadom budovy. V byte sú laminátové podlahy vo všetkých obytných miestnostiach. V kúpeľni je položená keramická dlažba, ktorá je taktiež použitá na balkóne, zabezpečujúc odolnosť a ľahkú údržbu.

V byte je príprava na kuchynskú linku, vrátane rozvodov vody, elektriny (230 V a 400 V) a kanalizácie, čo umožňuje novému majiteľovi zariadiť si kuchyňu podľa vlastných predstáv.

Vstupné dvere sú protipožiarne, bezpečnostné a poskytujú zvýšenú ochranu bytu. Interiérové dvere sú v modernom dizajne, ktorý ladí s celkovým vzhľadom bytu. Byt disponuje domovým vrátnikom pre pohodlné otváranie vchodových dverí, ktoré majú čipové uzatváranie.

INŽINIERSKE SIETE:
Kúrenie je zabezpečené centrálnym plynovým kotlom umiestneným priamo v bytovom dome, ktorý poskytuje efektívnu distribúciu tepla do bytu. V jednotlivých miestnostiach sú doskové radiátory a v kúpeľni rebríkový radiátor, čo zaručuje tepelný komfort počas chladných mesiacov. Kúrenie je regulovateľné prostredníctvom termostatických hlavíc, čo umožňuje úsporné a efektívne vykurovanie.

V byte je prostredníctvom stenových prvkov tlmiacich hluk zabezpečený prívod čerstvého vzduchu aj pri zavretých oknách. Odsávanie vzduchu v kúpeľni je riešené centrálnym odsávacím zariadením. Byt má spravenú aj prípravu pre klimatizáciu.

V byte je tiež pripravená slaboprúdová elektroinštalácia s možnosťou pripojenia na internet, televíziu a telefón. Zásuvky na TV a internet sú inštalované v každej obytnej miestnosti.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Tento byt je výbornou voľbou pre jednotlivcov, páry alebo mladé rodiny, ktoré hľadajú moderné a komfortné bývanie v novostavbe. Jeho veľkou výhodou je vlastné parkovacie miesto, ktoré zabezpečuje pohodlný prístup a parkovanie priamo pri bytovom dome.

Byt sa predáva ako nezariadený, čo umožňuje novým majiteľom zariadiť si interiér podľa vlastných predstáv a vkusu. Nízke prevádzkové náklady, bezbariérový prístup a dva výťahy v budove zaručujú pohodlie aj pre starších ľudí alebo osoby so zníženou pohyblivosťou.

Výhodou je aj priestranná pivničná kobka, ktorá zabezpečuje ďalší úložný priestor. Tento byt ponúka skutočne všetko, čo potrebujete pre spokojné a bezstarostné bývanie.

Pre rodiny je tu k dispozícii aj najmodernejšia štátna škôlka, ktorá ponúka skvelé ihrisko, interiérový dizajn od architekta, reguláciu klímy a profesionálne zariadenú kuchyňu.

LOKALITA:
V projekte Ovocné sady sa nachádza všetko, čo potrebujete na pohodlný a aktívny život. Tento obľúbený mestský projekt sa rozprestiera v atraktívnej časti Trnávka, len pár krokov od Ivanskej cesty, v blízkosti známych nákupných centier ako Avion Shopping Park, IKEA a Pharos.

Rodiny ocenia blízkosť najväčšieho detského centra KidsHouse, pre milovníkov adrenalínu môžete využiť Jump Arenu a pre dobrodruhov sa v blízkosti nachádza najväčšia lezecká stena K2. Fitness a wellness si môžete užiť v komplexe Aircraft, ktorý sa nachádza v susedstve Ovocných sadov. Ak sa chcete osviežiť alebo si oddýchnuť pri vode, stačí prejsť cez most do areálu Zlaté piesky, kde si môžete užiť plávanie, vodné lyže alebo relax na pláži.

Medzi ďalšie výhody tejto lokality patrí vynikajúce napojenie na diaľničný obchvat a nová zastávka MHD, čo zabezpečuje rýchlu dostupnosť do centra mesta. Ovocné sady sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po aktívnom životnom štýle, s množstvom zelene, dažďovými záhradami, detským ihriskom, workoutovou zónou pre dospelých, ako aj miestami na grilovanie a relaxáciu.

Cena bytu: 199 990,- € vrátane parkovacieho miesta.

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.