Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ priestranného 3 izbového domu s terasou a záhdradkou, Trstená na Ostrove

Cena:
244 990,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Trstená na Ostrove
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 144 m2
Plocha pozemku: 206 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458954
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj moderné a pokojné bývanie v obci Trstená na Ostrove v priestrannom 3-izbovom dome, ktorý je súčasťou dvojdomu so samostatným vchodom, vlastným pozemkom a záhradou. Dom má celkovú podlahovú plochu 144 m² vrátane terasy o veľkosti 16 m². Pozemok má rozlohu 206 m².

MATERIÁL A STAVBA:
Dom bol postavený z tehly, so šikmou strechou, ktorá je izolovaná minerálnou vlnou. Zateplenie domu je riešené 15 cm polystyrénom a betónové základy zabezpečujú stabilitu stavby. Povala je prístupná a vhodná na uskladnenie.

INTERIÉR DOMU:
V celom dome sú položené široké parkety, na chodbe, v kúpeľni a WC sa nachádza dlažba. Okná sú plastové, vybavené sieťkami a takmer v celom dome sú vonkajšími elektrickými roletami na diaľkové ovládanie (okrem izieb - tam je predpríprava).

DISPOZÍCIA:
• Prízemie: Vstupná chodba so schodiskom, komora, úložný priestor pod schodami a priamy východ na záhradu.
• 1. nadzemné podlažie: Kúpeľňa (vaňa aj sprchový kút), samostatné WC, kuchyňa spojená s obývacou izbou a dve samostatné izby. V spálni je veľká vstavaná šatníková skriňa.

VYBAVENIE:
Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru vyrobenou stolárom so vstavanými spotrebičmi, vrátane indukčnej varnej dosky, elektrickej rúry, umývačky riadu, elektrického digestora a chladničky. V kúpeľni je okrem vane aj sprchový kút a príprava na druhé umývadlo. Dom sa predáva zariadený podľa dohody s majiteľom.

INŽINIERSKE SIETE:
Dom je napojený na elektrinu (220/280 V), obecný vodovod a má žumpu s objemom 13 m³. Je pripravený na pripojenie na kanalizáciu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom značky INTERGRAS s podlahovým vykurovaním, pričom teplotu možno regulovať centrálnym termostatom. K dispozícii je optický internet (momentálne Slovanet, možnosť voľby aj iných poskytovateľov).
Dom má prípravu na alarm, domáceho vrátnika a klimatizáciu.

EXTERIÉR DOMU:
Dom je oplotený betónovým plotom, čo zaručuje súkromie a bezpečnosť. Medzi dvojdomami sa nachádza okrasný plot a pred ním je vysadený živý plot z vavrínov, ktorý dotvára príjemný vzhľad exteriéru. Pred domom je parkovacia plocha pre dve autá.

Pred domom je položená zámková dlažba a vstup na pozemok je zabezpečený elektrickou bránou na diaľkové ovládanie.

V zadnej časti pozemku sa nachádza druhá terasa, ktorá zatiaľ nemá dokončenú dlažbu. Po jej dorobení bude terasa ideálnym miestom na relax alebo vonkajšie posedenie. Vedľa terasy je priestor na vytvorenie malej záhradky s vyvýšenými záhonmi, kde si noví majitelia môžu pestovať vlastné bylinky, zeleninu alebo kvety, čím získajú ďalší úžitok zo záhrady a zároveň vytvoria príjemné prostredie na oddych.

LOKALITA:
Obec Trstená na Ostrove poskytuje širokú občiansku vybavenosť pre pohodlný život. Nájdete tu predajňu potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru, zariadenie na údržbu a opravu motorových vozidiel, miestny penzión, futbalové ihrisko, knižnicu a poštu. Pre rodiny s deťmi je v obci k dispozícii materská a základná škola, čo zaisťuje kvalitné vzdelávanie priamo v mieste bydliska.

Lokalita je výhodná aj vďaka svojej dopravnej dostupnosti. Obec sa nachádza len 18 km od Šamorína a 15 km od Dunajskej Stredy, čo poskytuje výbornú dostupnosť do okolitých miest. Prístup na rýchlostnú cestu R7, vzdialenú 10 km, uľahčuje cestovanie do Bratislavy a ďalších destinácií, čím sa lokalita stáva atraktívnou pre tých, ktorí denne dochádzajú za prácou.

Trstená na Ostrove je tiež ideálna pre milovníkov prírody a cykloturistiky. Okolie ponúka niekoľko cyklotrás, napríklad trasu popri Dunaji, ktorá spája Gabčíkovo a Čunovo. Tieto cyklotrasy vedú malebným prostredím Žitného ostrova, čo umožňuje rekreačné výlety v prírode. V blízkosti sa nachádzajú aj prírodné krásy, ako Klátovské rameno, alebo možnosť jazdenia na koni na neďalekom ranči.

Táto kombinácia kľudného vidieckeho života, blízkosti prírody a dobrej dostupnosti robí Trstenú na Ostrove skvelým miestom na bývanie pre rodiny, páry aj jednotlivcov.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Dom je ideálny pre mladé páry či rodiny s deťmi, ktoré hľadajú moderné a pohodlné bývanie v pokojnej obci. Výhodou je priestrannosť domu a veľké, slnečné izby, ktoré poskytujú dostatok svetla a priestoru pre komfortné bývanie. Okrem toho dom ponúka množstvo úložného priestoru, čo zabezpečuje praktické riešenie pre každodenný život.

Samostatný vchod, záhrada, kompletné vybavenie a moderné technológie poskytujú pohodlie s minimálnymi investíciami. Výborná dostupnosť do okolitých miest a súkromie na oplotenom pozemku robia z tejto nehnuteľnosti skvelú voľbu pre tých, ktorí túžia po bývaní v kľudnej lokalite s výhodami dedinského života.

Celková cena nehnuteľnosti : 244 990,- €

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.