Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj sympatického, prevažne zariadeného 4 izb. bungalovu na 4,14á pozemku, s altánkom, prístreškom pre dve autá, Rohovce

Cena:
229 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Rohovce
Ulica: Rohovce
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 126 m2
Plocha pozemku: 414 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458943
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj príjemný, prakticky riešený 4 izbový rodinný dom, typu Bungalov, strednej veľkostnej kategórie, so 4,14 á oploteným pozemkom s parkovou úpravou, bazénom, terasovým sedením, altánok s prístreškom pre dve autá. Dom je situovaný v centre obce, v kľudnej tichej zástavbe rodinných a bytových domov, v obci Rohovce, v okrese Dunajská Streda.

Rok výstavby 2008, kolaudovaný v r. 2009. Majitelia domu siahli pri výbere svojho vysnívaného bývania po katalógovom dome, typu Bungalow 59 (kat. Prodom), ktorý spĺňal ich predstavy a potreby.

MATERIÁL a vybavenie domu: POROTHERM, hr. 38cm, zateplenie 5 cm polystyrénom, strecha väzníková, betónová škridlová strešná krytina, zn. MEDITERRAN, tepelná izolácia strechy, zn. ISOVER STYRODUR, 60 mm, energetický certifikát triedy „C“. Povala je vydoskovaná (cca 15 m2), môže slúžiť ako úložný priestor, vstup na povalu sprístupnený z chodby spúšťacím rebríkom. Vonkajšie osvetlenie domu. Plastové okná päťkomorové, s izolačným dvojsklom, sieťkami, žaluziami, vonkajšie elektrické rolety na DO na všetkých oknách, mimo kúpeľne, komory a toalety. Tepelná, akustická a protipožiarna izolácia podlahy, zn. NOBASIL. Laminátové podlahy v izbách, v kuchyni, predsieni, kúpeľni a na toalete dlažba.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE domu: vstup do Zastavaná plocha domu – 126,1 m2
Celková úžitková (podlahová) plocha domu – 97,5 m2
Rozloha pozemku – 414 m2

Vstup do domu cez predsieň (5,6 m2), so samostatnou toaletou (1,3 m2), z predsiene môžete prejsť do dennej alebo nočnej časti domu.
DENNÁ časť : orientovanú na J-JZ, tvorí obývačka (27,3 m2) s krbom a dverami na terasu do dvora, prepojená s kuchyňou (8,1 m2) a špajzou (1,2 m2), ktorá je vybavená praktickou kuchynskou linkou v tvare U, so zabudovanými spotrebičmi (digestor, plynová varná doska, elekt. rúra, umývačka riadu, chladnička mimo linky). Jedálenský stôl, ktorý je situovaný v presklenom výklenku s výhľadom do záhrady. Obývacia izba je vybavená krbom, s prieduchmi do všetkých miestností, znížený strop s bodovým osvetlením. Internet a TV káblový cez Tomanet (20,-€/mes.).

NOČNÁ časť: je od dennej oddelená chodbou (4,5 m2), čo maximalizuje pocit súkromia počas odpočinku. Nachádzajú sa tu tri izby (16,2 m2, 15,2 m2 11,8 m2) a kúpeľňa (6,3 m2). Najväčšia z izieb môže slúžiť ako spálňa s pracovným kútikom. Ďalšie dve izby sú s rozdielnymi rozlohami, no väčšiu izbu je možné zariadiť aj pre dve deti. Kúpeľňa je vybavená rohovou vaňou, sprchovacím kútom (majiteľ zmenil toaletu na sprchovaci kut oproti projektu), skrinka s umyvadlom. Rebrinový radiátor.

IS: elektrina 220V, bez 380V, ústredné kúrenie plynom, závesný plynový kotol, zn. PPROTHERM Tiger 24 (pred pol rokom obnovené jadro) v kombinácii s krbom s prieduchmi do izieb, nachádzajúcim sa v obývacej izbe. Regulácia tepla prenosným termostatom, pravidelná revízia kotla, v dome radiátory, okrem kúpeľne, predsiene a kuchyne, kde je podlahové kúrenie. Mestská voda, vlastná vŕtaná studňa, 6m hlboká, s čerpadlom. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu.

POZEMOK: Prístup na pozemok je z asfaltovej cestnej komunikácie vo vlastníctve obce. Pozemok, prislúchajúci k domu je oplotený, v prednej časti je pekná kovaná bránka s bránou na DO, chodníky z mrazuvzdornej dlažby, zadné oplotenie betónové bariérové. Ďalej na pozemku je altánok s prístreškom pre dve autá s betónovým príjazdom.
V zadnej časti pozemku nájdete kúsok súkromia, záhradu na relax, s trávnikom, odrastenými tujami, okrasnými rastlinami, kríkmi, okrúhlym bazénom, o priemere 3,6 m, vydlaždenou terasou, s príjemným posedením, je orientovaná na V, SV a drevárničku pre zásoby dreva do krbu.

ODPORÚČANIE makléra: Tento príjemne a prakticky riešený prízemný rodinný dom naplní potreby na bývanie pre 4 – 5 člennú mladú rodinu ale je vhodný aj pre klientov, ktorí by radi vymenili život vo veľkomeste na pokľudné bývanie na vidieku, kde by sem tam pritúlili aj svoje deti a vnúčatá.


LOKALITA: Obec Rohovce sa nachádza len na 10 minut a 9km od Šamorína, kde je všetka občianska vybavenosť, potrebná pre Váš komfortný život, vrátane rýchlostnej cesty R7D4, ktorou ste v ktorejkoľvek časti Bratislavy behom 15-20 minút, ďalej športový a voľnočasový rezort X- Bionic Sphere. Dunajská Streda je vzdialená taktiež 11 km, resp. na 10 minút od obce. Obec je obklopená množstvom zelene, blízko hrádza, kompa v Kyselici, kadia+ je taktiež výborná dostupnosť do Bratislavy, smer Rusovce, Petržalka.


Celková kúpna cena za dom a pozemok =229.900,-€
Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene nehnuteľnosti je pre nás samozrejmosťou.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky Čepčeková 0905 758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.