Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ krásneho 3 izbového bytu s balkónom a 2 parkovacími miestami

Cena:
144 990,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Galanta
Obec: Jelka
Ulica: Hlavná
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Stav objektu: novostavba
 
Podlahová plocha: 68 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458939
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na PREDAJ krásny, moderný 3-izbový byt s balkónom v uzavretom a oplotenom areáli ILKA PARK v obci Jelka.
Byt s podlahovou plochou 68 m² sa nachádza na 2. podlaží v 9-ročnej novostavbe bytového domu so 4 bytovými jednotkami, pričom každý byt má vlastný vchod.
Výhodou sú 2 parkovacie miesta v osobnom vlastníctve, ktoré sú zahrnuté v cene.

VYBAVENIE BYTU
V celom byte sú laminátové podlahy, v kúpeľni a WC je položená dlažba. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra a mikrovlnka) a samostatnou chladničkou. V obývacej izbe sa nachádza rohová sedacia súprava a nástenné skrinky pod TV. V byte sú dve vstavané skrine – jedna na chodbe a druhá v spálni, pričom v detskej izbe je pripravený priestor na ďalšiu vstavanú skriňu.
V kúpeľni je vaňa, umývadlo, prípojka pre práčku a rebrinový radiátor. Vedľa sa nachádza samostatné WC.
Byt je čiastočne zariadený, predáva sa bez elektroniky a nábytku v detskej izbe a spálni.

INŽINIERSKE SIETE
Byt je napojený na všetky dostupné inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia a elektrina. Elektrické podlahové kúrenie, ktoré je možné regulovať v každej miestnosti samostatne. Optický internet je dostupný od viacerých poskytovateľov. Byt má vlastný zabezpečovací systém a videovrátnika a klimatizáciu.

VÝHODY BYTU
Jednou z hlavných výhod tohto bytu sú dve parkovacie miesta v osobnom vlastníctve, čo zaručuje komfortné parkovanie priamo pred bytovým domom. Byt sa nachádza v dome so štyrmi bytovými jednotkami, čo znamená minimum susedov, a tým aj pokojné prostredie s dostatkom súkromia. Uzavretý areál poskytuje bezpečie pre obyvateľov a pokojné rodinné prostredie. Vďaka výhodnej orientácii na východ, západ a sever je byt svetlý a príjemný počas celého dňa, pričom optimálne využíva prirodzené svetlo.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA
Tento byt je ideálny pre rodinu s deťmi, mladý pár alebo jednotlivca, ktorí hľadajú moderné a komfortné bývanie v pokojnej časti obce Jelka. S kvalitným vybavením a priestranným interiérom je vhodný ako štartovné bývanie bez nutnosti ďalších investícií, ale rovnako aj pre tých, ktorí ocenia nízke náklady na bývanie a výhodnú polohu.

OKOLIE
Obec Jelka sa nachádza v okrese Galanta, približne 25 km od Bratislavy a 20 km od Galanty. Jelka ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane kultúrneho strediska s knižnicou, modernej budovy základnej školy s dvoma telocvičňami, materskej školy a zdravotného strediska. V obci nájdete aj reštaurácie, kaviarne a športoviská pre aktívne trávenie voľného času. Jelka je známa historickým vodným mlynom a obľúbenými cyklotrasami. V blízkosti mlyna sa nachádza skanzen zameraný na poľnohospodársku minulosť obce. Dopravu z Jelky zabezpečuje autobusové spojenie, ktoré umožňuje jednoduché cestovanie do okolitých miest.

Mesačné náklady na byt sú približne 170 €.
Celková kúpna cena tohto moderného bytu je 144 990 €.

Pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky nás kontaktujte na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o. Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.