Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj 4 izb. nízkoenergetický RD, typu bungalov na 4,79 á pozemku, Šamorín

Cena:
345 500,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Bučuháza
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 110 m2
Plocha pozemku: 479 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458936
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj prakticky riešenú 4 izbovú novostavbu RD, typu Bungalov, strednej veľkostnej kategórie, v stave HOLODOM. Nachádza sa na oplotenom rovinatom pozemku, o veľkosti 4,79 á, s prístupom z betónovej cestnej komunikácie s verejným osvetlením, umiestnené v nenápadnej kľudnej novovybudovanej slepej ulici, v intraviláne kat. Bučuháza (časť Šamorína), len na 2 minutky od rýchlostnej cesty R7. Výborná poloha pozemkov, susediacich so záhradami rodinných domov, s výhľadom na JZ, smerom na Šamorín.

Rok výstavby 2024. Dom sa predáva v stave holodom, už dokončený. Ku predaju bude skolaudovaný, zapísaný na liste vlastníctva ako rodinný dom so súp. číslom. Kolaudácia v štádiu riešenia. Po kúpe nehnuteľnosti možnosť dorábky do stavu ŠTANDARD. Odhadovaný rozpočet do štandardu do 18 - 20.000,-€ bez kuchynskej linky.

Zastavaná plocha 110 m2 bez terasy

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
- hlavný vchod je z prednej strany domu do predsiene (6,24 m2), chodba (12,40 m2), WC (1,76 m2), technická miestnosť (5,11 m2),
- Denná časť, tvorená z pravej strany kuchyňou (13,65 m2) so špajzou (1,84 m2), jedálňou a obývacou izbou (17,94 m2), s dverami na terasu.
- Nočná časť vľavo, kde je kúpeľňa (6,74 m2) s prípravou pre WC, sprchovací kút, vaňu, a dvojumyvadlo, tri samostatné izby (13,80 m2, 13,65 m2, 10,61 m2), ktoré sú prístupné s priestrannej spojovacej chodby.

MATERIÁL A VYBAVENIE DOMU: Dom je nepodpivničený, betónový základ, izolácia podláh. Dom bol postavený z kvalitnej brúsenej tehly, zn. WIENERBERGER, hrúbky 30cm. Dom zateplený 15 cm tepelnou izoláciou (polystyrénová doska), zn. AUSTROTHERM, kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom, zn. DECEUNINCK ELEGANTE, plastové bezpečnostné vchodové dvere. Strecha väzníková, škridlová, zn. TERRAN antická červená, izolácia strechy minerálnou vlnou, zn. ISOVER, 40 cm. Vstup na povalu z chodby vysúvacím rebríkom. Časť povaly pochôdzna (do 10 m2), vydoskovaná, vhodná ako úložný priestor.

INTERIÉR: V dome je predpríprava pre videovrátnika s vonkajším kamerovým systémom – vpredu a v plote, ďalej kompletná príprava pre alarm, klimatizáciu, internet, TV. Príprava pre centrálny vysavač na troch miestach v podlahe. V kuchyni je samostatná príprava vody pre chladničku. V technickej miestnosti je príprava pre sušičku, automatickú pračku, rozdelovač podlahového kúrenia. V kúpeľni elektrická príprava pre WC+bidet (2 v 1), ďalej príprava pre dvojumyvadlo, sprchovací kút a vaňu. Samostatné WC pre hostí s elektrickou prípravou pre WC+bidet (2 v 1).

EXTERIÉR: Na fasáde vonkajší kvalitný tehlový obklad, zn. STEGU, fasádna farba, príprava pre vonkajšie osvetlenie, mrazuvzdorná vonkajšia tzv. polárna batéria, vybavená mrazuvzdornou ventilovou vložkou a automatickým vetraním Vám zabezpečí používanie vody aj v zime a vaše vodovodné rozvody pritom nezamrznú. Zabudované vonkajšie elektrické rolety na DO.

POZEMOK – zo zadnej strany je oplotený bariérovým betónovým oplotením, z bočných strán oplotený 2D pletivom. V prednej časti pozemku je vybudované oplotenie z betónových tvárnic, s povrchovou úpravou, s vynechaným výklenkom pre kovanú výplň, bránku a veľkú bránu, s predprípravou pre senzory a posuvný motor na bránu. Parkovacia plocha pre tri autá na pozemku, chodníky (zámková dlažba, zn. ABW hrúbka 6cm, karirohož, betón).

IS: elektrina 220/380V, teplovodné podlahové kúrenie tepelným čerpadlom voda – vzduch ( tepelné čerpadlo, zn. Panasonic wh sdc 0309k3e5 (2 r. záruka) spolu s 200L zásobníkom vody. Termostat na chodbe, nastaví sa rozdeľovačom v každej miestnosti. Mestská voda, dom je napojený na verejnú kanalizáciu. Rýny, bleskozvod. Dažďová voda odteká trativodom a zberačom nečistôt do hĺbky 4 m.

PREČO PRÁVE TÁTO PONUKA: dom je dokončený v stave holodom, už osvedčený, veľmi praktický projekt, ktorý je dielom samotného staviteľa, ktorý dbal na praktickosť a nízke režijné náklady pre potencionálneho majiteľa. Pre stavbu je charakteristické použitie kvalitných materiálov a kvalitná práca. Vďaka vybranému spôsobu kúrenia tepelným čerpadlom znížite svoje mesačné náklady za energie až o 60%, viď https://frig.sk/tepelne-cerpadla#menu

MESTO: Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. Centrum Šamorína je vzdialené od časti Bučuháza cca 2 km. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť do Bratislavy (15 min), Dunajskej Stredy rýchlostnou cestou D4R7, ktorá je vzdialená od domu cca 1,5km.

Celková kúpna cena = 345.000,- €
Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky K. Čepčeková 0905758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.