Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ 2 izbového bytu s balkónom a pivnicou, Bratislava - Petržalka

Cena:
218 990,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Humenské námestie
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
 
Podlahová plocha: 71 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 12
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458940
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj nádherný 2-izbový byt s balkónom a pivnicou, nachádzajúci sa na 11. poschodí moderného bytového domu na Humenskom námestí v Petržalke. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2008, je zateplený a má bezbariérový prístup. K dispozícii sú dva výťahy, osobný a nákladný. Na každom poschodí sa nachádzajú iba štyri bytové jednotky, čo zaručuje pokoj a súkromie. Vstup do domu je zabezpečený kamerovým systémom a čipovým otváraním dverí.

VYBAVENIE BYTU
Byt má celkovú výmeru 71,22 m², z toho balkón predstavuje 4,81 m² + pivnica 1,60 m². V celom byte sú laminátové podlahy a keramická dlažba, plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vnútornými žalúziami. Po vstupe do bytu sa dostanete na chodbu s odkladacím priestorom na kabáty a topánky a vstavanou skriňou. V kúpeľni sa nachádza vaňa s presklením, ktorá slúži aj ako sprchový kút, veľké umývadlo a práčka. Vedľa kúpeľne sa nachádza samostatné WC. Kuchyňa je vybavená modernou linkou do tvaru L so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra a digestor - menené v roku 2023), samostatne stojaca chladnička s mrazničkou a jedálenská zostava. Obývacia izba je zariadená komfortnou rohovou sedačkou, nábytkom, TV skrinkou a dizajnovým konferenčným stolíkom, ktorý dodáva celému priestoru ten správny štýl. Spálňa disponuje vstavanou skriňou, komodou, posteľou a pracovným stolom. Byt je vybavený klimatizáciou z roku 2023, domovým vrátnikom a má optické pripojenie na TV a internet (O2, Telekom). Byt sa predáva so zariadením. V byte neostáva iba jedálenská zostava a pracovný stôl, ostatné podľa dohody.

DISPOZÍCIA BYTU
Vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, balkón, spálňa.

VÝHODY BYTU
K bytu patrí pivnica v osobnom vlastníctve. V dome sa nachádza aj spoločná uzamykateľná miestnosť na odkladanie bicyklov. Bytový dom je bezpečný a pokojný, s príjemnými mladými susedmi. Poloha na vyššom poschodí a orientácia na JV poskytuje pekný výhľad a dostatok svetla počas celého dňa. V blízkosti sa nachádzajú zastávky MHD, ktoré zabezpečujú pohodlnú dopravu do ostatných častí mesta. Pre ľudí s trvalým pobytom je bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu, v tesnej blízkosti sa však nachádza aj záchytné parkovisko. Výhodou bytu je jeho strategická poloha v blízkosti rýchlostných ciest R7 a D4, čo umožňuje rýchlu a pohodlnú dostupnosť do všetkých smerov, či už smerujete do centra mesta, na diaľnice vedúce do iných miest, alebo do prírody. Tento benefit výrazne šetrí čas pri každodennom dochádzaní do práce alebo na výlety.

LOKALITA
Humenské námestie v Petržalke ponúka vynikajúcu dostupnosť do centra Bratislavy. Prostredníctvom MHD je to len 10 minút. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, vrátane obchodov, škôl, zdravotných zariadení a parkov. Len na pár minút pešo sa nachádza jazero Draždiak, slúžiace aj na kúpanie. Okolie poskytuje množstvo príležitostí na aktívny odpočinok a rekreáciu, vrátane prechádzok popri Dunaji a športových aktivít.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA
Tento byt je ideálny pre mladý pár alebo jednotlivcov, ktorí hľadajú moderné a komfortné bývanie v pokojnej časti Petržalky. Vďaka kompletnému vybaveniu a kvalitnému zariadeniu je pripravený na okamžité nasťahovanie bez nutnosti ďalších investícií. Zároveň je vhodný aj ako investičná príležitosť.

Celková kúpna cena = 218 990,- €

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.