Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ 3 izbového bytu s balkónom Dunajská Streda, Nám. Priateľstva

Cena:
104 990,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Ulica: Nám. priateľstva
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
 
Podlahová plocha: 60 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 3
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458933
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom a dvoma pivnicami, nachádzajúci sa na 3. poschodí zatepleného, 7 poschodového bytového domu s výťahom na Námestí priateľstva v Dunajskej Strede. Vchod do bytového domu je možný z oboch strán.

VYBAVENIE BYTU
Byt s podlahovou plochou 60 m² prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má plastové okná a zasklený balkón. V kúpeľni sa nachádza vaňa a umývadlo, byt má samostatné WC. V kuchyni je kuchynská linka na mieru vybavená plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou a priestorom pre chladničku a mikrovlnku. K bytu patria dve pivnice, menšia a väčšia, čo poskytuje dostatok úložného priestoru.

DISPOZÍCIA BYTU
Vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, dve spálne, presklený balkón.

VÝHODY BYTU
Byt je orientovaný na východ a západ, čo zaručuje dostatok svetla počas celého dňa. Čiastočne zariadený byt je vybavený bezpečnostnými dverami a je pripravený na okamžité nasťahovanie. Odporúčame menšiu rekonštrukciu, aby vyhovoval moderným požiadavkám na bývanie.

LOKALITA
Námestie priateľstva v Dunajskej Strede je obľúbenou lokalitou s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú obchody, školy, zdravotné zariadenia a zastávky MHD. Lokalita ponúka pokojné bývanie s rýchlou dostupnosťou do centra mesta
.
ODPORÚČANIE MAKLÉRA
Tento byt predstavuje výbornú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v pokojnej časti Dunajskej Stredy, ale je rovnako vhodný aj ako investícia. Vďaka čiastočnej rekonštrukcii a praktickej dispozícii ponúka možnosť okamžitého nasťahovania, s potenciálom zvýšenia hodnoty po ďalších úpravách. Výhodná lokalita a dostupnosť všetkých potrebných služieb z neho robia atraktívnu voľbu pre budúcich majiteľov aj investorov.

Mesačné náklady pre 2 osoby = 150,-€
Celková kúpna cena = 104 990,- €

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.