Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Prenájom 2-izb., kompletne zariadeného bytu v novostavbe, 42m2, internet + balkón 8m2 + dve parkovacie miesta

Cena:
620,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Hlboká cesta
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 42 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458930
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom velmi pekný dvojizbový, kompletne zariadený byt v novostavbe s balkónom a 2 parkovacími státiami pred bytovým domom. Novostavba bytového domu je zateplená, je vybavená aj výťahom, bytovým vrátnikom, vchod sa uzamyká. Dom sa nachádza v novovzniknutej štvrti bytových domov, s ihriskami, parkovou úpravou a je na 10minut pešo od centra mesta.

Samotný byt sa nachádza na druhom poschodí bytového domu, má rozlohu 41,44m2 + balkon vo výmere 7,47m2. Byt tvoria dve izby s príslušenstvom (predsieň, kuchyňa, kúpeľňa spolu s toaletou). Prenajíma sa kompletne zariadený: pračka, posteľ, skriňa, nová kuchynská linka, chladnička, el.rúra, sklokeramická doska, sedacia súprava s úložným priestorom, konferenčný stôl, jedálenský stôl so 4 stoličkami, skrinka na TV, pripojka TV pre DIGI, Magio Sat, UPC, v cene internet, klimatizácia, dve parkovacie státia k bytu. Byt má samostatné plynové kúrenie a je vybavený klimatizáciou.

Byt je orientovaný na juhozápad, je príjemný, pekne presvetlený, nový, veľký balkón, výhľad do prírody, X-bionix.

MESTO: Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7, ktorá je vzdialená od domu cca 1,5km.

Vítaní max dvaja dospelí bez dieťaťa (nie je dispozične vhodné pre bývanie s dieťaťom), bez zvieratka, nefajčiari.
Len dlhodobý nájom, voľný od 01.11.2024, cena je vrátane energií, pri podpise zmluvy nájomné 620 €/mesiac + kaucia 1000,-€ + odmena RK 620,-€. Bližšie info a obhliadky K. Čepčeková - 0905 758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.