Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Prenájom zariad. 2 izb.bytu+garáž. státie v suteréne novostavby, BTC, Školská ulica

Cena:
560,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Školská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 44 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458928
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Šamorín -
Veľmi pekný, moderný 2 izb.byt sa nachádza na 2.poschodí v zateplenej novostavbe BTC, na Školskej ulici. Rozloha bytu je 44 m2, byt nemá balkón.

Zadelenie bytu: predsieň, chodba, dve samostatné izby, kuchyňa, komora, kúpeľňa s WC.
Byt sa prenajíma so zariadením: v kuchyni sú poháre a hrnce, zabudovaný digestor, elektrický šporák, rúra, chladnička s mrazničkou. Ďalej zariadenie v dvoch izbách, viď foto. Prípojka pre internet a káblovku.

Ústredné kúrenie z kotoľne, vlastný merač. Na prízemí bytového domu je spoločná miestnosť pre bicykle, kočíky. Bytový dom pavlačový, vlastný uzamknutý spoločný dvor, výťah, slušní susedia. Nový výťah, ktorým sa dostane nájomca aj do suterénu, kde je ku bytu k dispozícii garážové státie, s otváraním garážových dverí na DO.

MESTO: Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7, ktorá je vzdialená od domu cca 1,5km.

Bytový dom sa nachádza v centre mesta, blízko všetkej občianskej vybavenosti. Len dlhodobý nájom, pre náročnejších, poriadkumilovných ľudí, vhodné bývanie pre manažérov firiem a pod. Mesačná réžia v cene nájmu.

Možnosť prenajať len byt bez garáž. státia, podmienky nájmu: pri podpise NZ úhrada 1xnájomné 560 €/mesiac + 1x560,-€ kaucia prenajímateľovi + 560,-€ za sprostredkovanie najmu RK.
Možnosť prenajať byt spolu s garáž. státím v suteréne domu: podmienky nájmu: pri podpise NZ úhrada 1x nájomné 610,-€ + 1x 610,-€ kaucia prenajímateľovi + 600,-€ za sprostredkovanie najmu RK.

Kontakt pre ďalšie info a obhliadky K. Čepčeková 0905758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.