Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PRENÁJOM 4 izb. veľký byt, 94m2 + balkón 6m2, Čilistovská ulica

Cena:
690,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 100 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458926
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom priestranný štvorizbový byt s balkónom, nachádzajúci sa na druhom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom, na ČIlistovskej ulici, len na päť minút od centra mesta a všetkej občianskej vybavenosti. Exteriér bytového domu prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, vrátane zateplenia bytového domu, rekonštrukcie a zateplenia strechy, výmeny vchodových dverí, bytového vrátnika.

Byt má podlahovú plochu 94,36m2 + balkón 6m2.
V byte je čiastočné zánovné zariadenie, majiteľ dodá novú umývačku riadu, ďalej krémová sedacia súprava neostáva v byte.

Dispozičné riešenie bytu: dominantou tohto bytu je veľká vstupná hala v strede bytu. Tu sa nachádzajú dve vstavané skrine s veľkým úložným priestorom, keramickou dlažbou a priestor sa dá v prípade potreby užívať ako denná izba. Z haly je vstup do štyroch samostatných izieb, priestrannej kuchyne s veľkou kuchynskou linkou, vrátane spotrebičov (elektrického šporáka, digestora, novej umývačky riadu, mikrovlnnej rúry, automatickej pračky, chladnička s mrazničkou). Podlahy laminátové v izbách, v kúpeľni menšia vaňa, umyvadlo, WC samostatné, termostat.
Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom.

MESTO: Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby, to všetko len na tri minutky pešo od domu. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7, ktorá je vzdialená od domu cca 1,5km.

Podmienky prenájmu:
Byt je voľný ihneď!!! Prenajíma sa len dlhodobo, minimálne na jeden rok, s možnosťou prednostného predĺženia nájmu.

Byt je vhodný pre rodinu s dvomi deťmi, prípadne max troch dospelých.
Platobné podmienky pre fyzické osoby: pri podpise nájomnej zmluvy treba uhradiť 1 x nájomné = 690 €/mesiac + kaucia =690,-€ + 690,- € provízia RK.

Platobné podmienky pre firmy: Výška nájomného 790,-euro/mesačne: pri podpise nájomnej zmluvy treba uhradiť 1 x nájomné = 790 €/mesiac + kaucia =790,-€ + provízia RK =790,- € . Prenájom bytu pre max 3 pracovníkov firiem, s povinnosťou zabezpečenia upratovania firmou počas celej doby nájmu.

Bližšie info a obhliadky K. Čepčeková - 0905 758043.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.