Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PRENÁJOM 3 izbového bytu s komorou a balkonom, Šamorín - Hviezdna ul.

Cena:
750,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Hviezdna
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 73 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 5
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458922
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS vám ponúka na prenájom 3-izbový byt s rozlohou 73,37 m², nachádzajúci sa v príjemnej lokalite na Hviezdnej ulici v Šamoríne. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka kvalitné a pohodlné bývanie so všetkým potrebným vybavením.

Byt sa nachádza na 5 podlaží z celkových 8, v zrekonštruovanom, zateplenom panelovom bytovom dome s 3 vchodmi. Bytový dom disponuje novým výťahom.

DISPOZÍCIA BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej komory, obývacej izby so výstupom na balkón, kompletne vybavenej kuchyne, spálne, ďalšej izby, samostatného WC a kúpeľne so sprchovým kútom.

VYBAVENIE BYTU:
Byt sa prenajíma zariadený ako na fotografiách. V byte sú plastové okná so sieťkami s vnútornými žalúziami, v jednej izbe sú vertikálne žalúzie. Kvalitné dlažby v kombinácií s laminátovými podlahami. Kuchyňa je vybavená linkou na mieru s elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou, umývačkou riadu, chladničkou, automatickým kávovarom a jedálenskou zostavou. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava, kreslo s podnožkou, stolík na TV a TV. Samostatné WC a práčka. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, skrinkou a umývadlom. Jedna izba je zariadená priestranným roldorom a pracovným stolíkom, druhá izba má roldor a pohodlnú posteľ s nočnými stolíkmi.

OKOLIE:
Hviezdna ulica sa nachádza v tichej a príjemnej časti Šamorína, s výbornou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti sa nachádza množstvo zelených plôch, detských ihrísk, obchodov a reštaurácií, čo zaručuje komfortné bývanie pre rodiny. Okolie je vhodné aj pre aktívnych ľudí, ktorí ocenia blízkosť športových a rekreačných zariadení. Výborná dostupnosť do okolitých miest vďaka rýchlostnej ceste R7.

PODMIENKY NÁJMU:
Len dlhodobý prenájom, minimálne na jeden rok. Podmienky prenájmu: pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť v hotovosti 1x nájomné 750 €/mesiac + 1x 750 € kaucia + 750 € za sprostredkovanie RK. Byt je voľný ihneď! Povolené malé psíky s hygienickými návykmi, max dvaja dospelí a 2 deti.

Bližšie informácie a obhliadky na tel. č.: 0904 490 941.

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.