Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ 3IZB. BYTU S LOGGIOU + MUROVANÁ GARÁŽ pre jedno auto, ŠKOLSKÁ ULICA, ZLATÉ KLASY

Cena:
106 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Zlaté Klasy
Ulica: Školská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Stav objektu: pôvodný stav
 
Podlahová plocha: 66 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458942
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj zariadený 3-izbový byt na 2. poschodí 4 podlažného tehlového bytového domu bez výťahu, nachádzajúci sa na Školskej ulici, v obci Zlaté Klasy. Bytový dom bol postavený v šesťdesiatych rokoch, vchod sa uzamyká, bytový vrátnik. Byt má podlahovú plochu 66 m2. Možnosť bezproblémového parkovania priamo pred bytovkou. Ku bytu prislúcha aj jedna pivnica o rozlohe 3,5m2 v suteréne domu. V suteréne domu je spoločná miestnosť ,,kočíkareň. Dobrá poloha v samotnom centre obce, okolo bytového domu je trávnatá plocha a možnosť bezproblémového parkovania pre viacero aút priamo pred bytovkou.

VYBAVENIE BYTU: Byt je v slušnom pôvodnom stave, udržiavaný, neobývaný cca pol roka, no ihneď obyvateľný. Byt má v dvoch izbách plastové okná so sieťkami, vnútornými žalúziami zvyšné okná pôvodne drevené s vonkajšími roletami. V izbách sú veľmi zachovalé lakované a brúsené drevené parkety a na chodbe, kuchyni, kúpeľni a WC je dlažba, lino.
Byt sa predáva prevažne zariadený, zariadenie v cene bytu, viď foto, no nie je podmienkou, podľa dohody s majiteľom.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, kuchyňa s dverami na loggiu, obývacia miestnosť, dve nepriechodné izby, kúpeľňa s WC.

PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE TÚTO PONUKU?
Pridanou hodnotou tejto ponuky je murovaná GARÁŽ V CENE BYTU priamo na ulici, vybavená elektrinou, brána na manuálne zatváranie !!! Pre nenáročného klienta je byt pripravený kompletne na bývanie, ale aj pre mladé páry - možnosť rekonštrukcie podľa vlastných potrieb a možností klienta, málo obyvateľov vo vchode, kľudné prostredie, aj vchod.

Obec Zlaté Klasy má cca 3600 obyvateľov, bohatú občiansku vybavenosť. Dostupnosť do centra obce pešo je cca na 5minút, v blízkosti sa nachádzajú obchody (Coop- jednota, Tesco), školstvo, zdravotné stredisko, športové ihrisko. Obec je na križovatke medzi Sencom, Dunajskou Stredou, Bratislavou a Šamorínom a len na skok autom od rýchlostnej cesty R7D4.

Riešenie hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou a je v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre bližšie info a obhliadky K.Čepčeková 0905 758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.