Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj dvojgeneračného dvojpodlažného 6 (7) izb. RD s dvomi BJ, veľkým pozemkom 1798 m2, Šamorín

Cena:
497 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 340 m2
Plocha pozemku: 1798 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458925
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDAJ 2 v 1, Šamorín

RK RealityDS Vám ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom, s dvoma bytovými jednotkami. K domu prislúcha veľký oplotený pozemok o rozlohe 1798 m2. Dom sa nachádza v lukratívnej časti Šamorína, v zástavbe rodinných domov, nachádzajúcich sa napr. na uliciach Nová, Dlhá, Vinohradská, Poľovnícka, Poľná....
Dom je celý podpivničený, predáva sa v celku, s jedným prideleným súpisným číslom. Každá bytová jednotka má vlastný vchod, s prideleným poradovým číslom.

MATERIÁL: DOM s plochou vyspádovanou strechou, postavený v rokoch 1968 - 1970, kolaudovaný cca v 1970.
Samostatne stojaca murovaná garáž pre jedno auto na dvore, postavená v r. 1973, patriaca ku bytu na prízemí.
Rodinný dom postavený z klasických materiálov pre 70te roky, betónové základy, kváder obvodové múry a pálená tehla, nezateplený, plochá vyspádovaná strecha, ktorá bola odborne firmou očistená, maľovaná dvoma nátermi.

Zastavaná plocha – 120 m2
Úžitková plocha – 340 m2
POZEMOK, prislúchajúci ku bytu na I.NP je =900 m2, cca šírka 16m x dĺžka 59
POZEMOK, prislúchajúci ku bytu na II.NP je =898 m2, cca šírka 16m
ŠÍRKA CELÉHO POZEMKU 32 m
SPOLU =1798 m2
Pôdorys na vyžiadanie

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Dom je vhodný pre veľkú rodinu s deťmi ako 6 izb. rodinný dom s 1798 m2 pozemkom,
- ako dvojgeneračný,
- alternatíva – ako dvojdom pre dvoch súrodencov so svojimi rodinami, prípadne
- ako investícia, po rekonštrukcii na rozdelenie kúrenia, kanalizácie, termostatov, pivnice, možnosť predaja oboch bytových jednotiek samostatne s prislúchajúcim 900 m2 pozemkom, garážou, prípadne prenájom.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
SUTERÉN – vchod do suterénu z bytu na prízemí, aj zo záhrady, kotolňa, kuchynka, dve univerzálne miestnosti, spoločná chodba. Súčasťou domu je aj garáž pre jedno auto v suteréne domu. Garáž patrí bytu na poschodí a vstup je zo záhrady, prislúchajúcej bytu na poschodí. Rekonštrukciou možnosť rozdelenia suterénu medzi majiteľmi.

BYT NA PRÍZEMÍ (I.NP):
kryté zádverie so schodmi, predsieň, s dverami do schodiska druhej bytovej jednotky, priestranná hala, vstup do kuchyne so špajzou, ďalej dve samostatné izby, obývacia izba s dverami na balkón, oddelené WC a kúpeľňa s vaňou, sprchou, umývadlom a prípojkou pre automatickú pračku. Dispozičné riešenie oboch bytových jednotiek je takmer identické.

BYT NA POSCHODÍ (II.NP) :
Vchod schodiskom do suterénu a na poschodie do bytu, priestranná hala, vstup do kuchyne so špajzou, ďalej dve samostatné izby, obývacia izba s dverami na balkón, oddelené WC a kúpeľňa s vaňou, umývadlom a prípojkou pre automatickú pračku.


VYBAVENIE DOMU: Dom sa predáva prevažne zariadený, viď fotky, možnosť dohody s majiteľmi, prípadne kompletne vyprataný!!
Dom je udržiavaný, obývateľný, v slušnom stave, na dome prebiehali udržiavacie rekonštrukčné práce. Plastové okná zo severnej strany (10 r.). Podlahy v izbách prevažne pôvodne drevené parkety, boli brúsené, voskované, lakované, v kombinácii s laminátovými parketami na chodbe na prízemí. Kúpeľne a kuchynské linky už taktiež po starších rekonštrukciách. Kuchyňa na poschodí je vybavená elektrickým šporákom, rúrou, chladničkou s mrazničkou, rohová lavica so stolom, stoličkami. Na poschodí na schodisku a v predsieni je terazzo, na chodbe v kuchyni je lino – betón, koberce.


INŽINIERSKE SIETE: elektrina 220/380V, každá b.j. vlastné hodiny elektriny. Mestská voda - spoločné hodiny v pivnici. Vlastná voda - studňa v strede pozemku. Plynové kúrenie je spoločné, jeden plynový kotol, zn. Protherm, bojler 110 L, liatinové radiátory, jeden termostat v byte na prízemí na celý dom. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu.
POZEMOK: celý oplotený, dve brány, dve bránky, trávnik, v zadnej časti pozemku je úžitková záhrada, drevené šopy so spoločnou stenou, do 25 m5, ovocný sad (dve jablone, hrušky, tri rakytníky). Zadná časť pozemku je rozdelená pletivom po celej dĺžke pozemku.

Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť autom do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7.

Kompletný právny servis, poradenstvo, bezpečné a profesionálne prevedenie obchodu, vrátane všetkých poplatkov v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky K. Čepčeková 0905758043

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.