Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj 4 izb. rodinného domu, garáže a vedľ. stavby na 23,09á oplotenom pozemku

Cena:
199 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Malé Dvorníky
Ulica: Malé Dvorníky
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 198 m2
Plocha pozemku: 2903 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458886
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hypo-úver možný, pôvodna cena = 239.000,-€
Zľava 40.000,-€ !!!
NOVÁ kúpna cena = 199 000 €

PREČO PRÁVE TÁTO PONUKA ?
Dom je vhodný aj ako dvojgeneračný, pekne presvetlené veľké priestory, izby, variabilný. Vzhľadom na veľkosť pozemku, vedľajšie stavby je vhodný aj na podnikateľské účely, ako sídlo firmy. Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv a možností nového vlastníka.

RK RealityDS Vám ponúka na predaj 4 izb. dvojpodlažný rodinný dom s plochou strechou, spolu s oploteným pozemkom o celkovej rozlohe 2309m2. Na pozemku v zadnej časti hlavného domu sa nachádza okrem rodinného domu aj pôvodny starší rodičovský dom (cca 60te roky), postavený zo surových tehál (zastavaná plocha 34 m2), ku ktorému bol dvojpodlažný rodinný dom pristavaný a samostatne stojaca murovaná garáž (25m2).

1. DVOJPODLAŽNÝ 4 izb. rodinný dom v prednej časti pozemku:
- zastavaná plocha domu 162 m2, celková zastavaná plocha pozemku je 330 m2
- úžitková plocha je 198 m2,
- rok výstavby a kolaudácie 1978.
- Klasický dvojpodlažný rodinný dom s plochou strechou. Vykonané udržiavacie rekonštrukčné práce strechy, posledné v r. 2018 a 2023, celková oprava odporúčaná.
- Dom má dva vchody na II.NP (hlavný vchod do I. a II.NP a samostatný vchod z exteréru schodiskom na II.NP.
- dom nie je podpivničený, betónové základy, obvodové múry zo 40 cm betónových tvárnic, brezolit, priečky kombinované z pálených tehál. Okná pôvodne drevené, duplované. Dom je 3 roky neobývaný, predáva sa vyprataný, postupne sa pracuje na hygienickej maľovke.
DIPOZIČNÉ RIEŠENIE, ĎALŠIE VYBAVENIE DOMU (viď fotodokumentácia):
I.NP. (prízemie) vstupná priestranná chodba (hala), schody do II.NP, kuchyňa so špajzou, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom, komora (špajza), technická miestnosť (kotoľňa) – tu umiestnený kondenzačný plynový kotol z r. cca 1994),
II.NP.(poschodie): hala, tri samostatné plnohodnotné izby, dve izby s balkónom, špajza (sklad), samostatné WC, kúpeľňa s vaňou.
VYBAVENIE DOMU: na I.NP. je dlažba na chodbe, v kuchyni, kúpeľni. V izbách je lino a betón.
na II.NP v dvoch izbách laminátové parkety.

INŽINIERSKE SIETE: elektrina 220/380V, plynové ÚK, kondenzačný plynový kotol z r. 1994, radiátory, mestská voda, vlastná voda – studňa, betónová žumpa o veľkosti 10 m3.


2. PôVODNY RODIČOVSKÝ dom (cca 60te roky), postavený zo surových tehál (zastavaná plocha 34 m2), ku ktorému bol dvojpodlažný rodinný dom pristavaný.

3. SAMOSTATNÁ VEDĽAJŠIA MUROVANÁ STAVBA so súpisným číslom, o rozlohe 143m2 s rozmermi 22x6,5m, postavená z betónových tvárnic v r. 2004. Stavba sa využívala na chov ošípaných.

4. SAMOSTATNE STOJACA MUROVÁ GARÁŽ podpivničená o rozlohe 25 m2.

POZEMOK priestranný, oplotený, o rozlohe 2309 m2. V zadnej časti pozemku je úžitková záhrada, 40 m dlhý fóliovník, ovocné stromy.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
Obec Malé Dvorníky má cca 1 200 obyvateľov. V centre obce sa nachádza obecný dom, ktorý je okrem úradu aj strediskom kultúrnych a spoločenských podujatí. V obci je materská škola, základná škola, rímskokatolicky kostol, cintorín, dobrovoľný hasičský zbor, klub dôchodcov, moderné detské ihrisko, športové ihrisko, obchod s potravinami.
Obec leží na Žitnom ostrove, v Dunajskostredskom okrese, vzdialené len 15 km od napojenia na diaľnicu R7 (15 min autom). Žitný ostrov poskytuje veľa možností na relax, šport. Nachádza sa blízko hrádze Dunaja, prírody, štrkovísk. Dunaj ponúka k videniu niekoľko mlynov (Dunajský Klátov, Jelka), ale aj možnosti splavu Malého Dunaja, kanoistiky, rybolovu, viacero cyklistických a prechádzkových trás. V dosahu 2 km od obce je termálne kúpalisko v Dunajskej Strede a na 23 km vo Veľkom Mederi a na 13 km v Topoľníkoch. Odporúčam návštevu Slovakiaringu, múzea vojenskej techniky, zoologickej záhrady Malkia parku v Orechovej Potôni, vodné dielo Gabčíkovo, športový a voľnočasový rezost X-Bionic v Šamoríne (13km) atd. Link: https://mytrnava.sme.sk/c/22465170/zitny-ostrov-dovolenkovy-raj-pre-kazdeho.html.

Kompletný právny servis, s porovnaním bánk a riešením najvýhodnejšieho úveru pre klienta certifikovaným hypotekárnym poradcom v cene nehnuteľnosti.

NOVÁ kúpna cena = 199 000 €
Kontakt pre bližšie info a obhliadky Katarína Čepčeková 0905 758 043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.