Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PRENÁJOM štýlového 3 izbového bytu, Veterná ul., Šamorín

Cena:
790,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Veterná
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 80 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458882
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS vám ponúka na prenájom štýlový 3-izbový byt s celkovou rozlohou 80m², nachádzajúci sa v atraktívnej lokalite na Veternej ulici v Šamoríne. Byt je kompletne zrekonštruovaný a ponúka moderné a pohodlné bývanie s vysokým štandardom vybavenia.

DISPOZÍCIA BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, kuchyne spojenej s obývačkou, špajze, samostatného WC a kúpeľne s vaňou. Byt má možnosť využívania spoločnej chodby so susedným bytom (8m², z toho 4m² možné využívať). Spoločná chodba je uzamykateľná a monitorovaná kamerovým systémom.

VYBAVENIE BYTU:
Byt sa prenajíma zariadený ako na fotografiách. Vstupná chodba s odkladacím priestorom na topánky a bundy a krásnym veľkým zrkadlom. Obývačka je zariadená veľkou pohodlnou rozkladacou pohovkou, konferenčným stolíkom a televízorom. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, indukčnej platne, elektrickej rúry, mikrovlnky a digestora. V jedálenskej časti sa nachádza kvalitný mramorový stôl s pohodlnými čalúnenými stoličkami. V špajzi nájdete chladničku a práčku, pričom je tam dostatok priestoru na police. V jednej z izieb sa nachádza pohodlná posteľ, druhá izba je vybavená priestranným roldorom, poskytujúcim dostatok úložného priestoru. WC je vybavené svetelným senzorom pre maximálne pohodlie. Kúpeľňa disponuje vaňou a umývadlom.

V byte sú plastové okná s elektrickými žalúziami na diaľkové ovládanie, ktoré umožňujú úplné zatmenie. Ústredné kúrenie cez radiátory a klimatizácia zabezpečujú komfortné bývanie. Bezproblémové parkovanie je možné priamo pred bytovým domom.

Byt je vzdialený len 8 minút pešo od centra mesta a je v blízkosti športových zariadení, ako sú X-BIONIC sphere, Olympia Squash a Športcentrum Samaria, čo poteší každého športového nadšenca.

PODMIENKY NÁJMU:
Len dlhodobý prenájom, minimálne na jeden rok. Podmienky prenájmu: pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť v hotovosti 1x nájomné 790 €/mesiac + 1x 790 € kaucia + 790 € za sprostredkovanie RK. Byt je voľný ihneď!
Uprednostňujeme maximálne 3 dospelé osoby, bez zvierat, nefajčiari.

Bližšie informácie a obhliadky na tel. č.: 0904 490 941.

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.