Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ štýlového 2 izb. bytu so šatníkom a loggiou - Nová Ves, Dunajská Streda

Cena:
123 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: novostavba
 
Podlahová plocha: 56 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458881
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte investičnú príležitosť alebo štýlové bývanie?
Rk RealityDS Vám ponúka na predaj moderný 2-izbový byt v Dunajskej Strede, časť Nová Ves. Byt sa nachádza na 4. poschodí päťpodlažného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 52 m² + loggia (4 m²). Byt sa nachádza v tehlovej, zateplenej novostavbe z roku 2014, má energetický certifikát B.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba s kuchyňou, loggia, spálňa, šatník.

VYBAVENIE BYTU:
V byte sa nachádzajú plastové okná so sieťkami a vertikálnymi žalúziami. Orientácia bytu na severovýchod zaručuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. Podlahy sú pokryté veľkoformátovou dlažbou, ktorá je praktická a estetická. V priestrannej kúpeľni sa nachádza WC, sprchový kút s presklenými dverami, skrinka a moderné umývadlo. Kuchynská linka je vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi vrátane elektrickej varnej dosky, rúry, digestoru, umývačky riadu a chladničky s mrazničkou. Barový stôl slúžiaci aj ako jedálenský stôl. V obývacej izbe sa nachádza pohodlná, rohová sedačka, konferenčný stolík a skrinka pod TV. Byt sa predáva so všetkými bytovými doplnkami, ktoré bytu dodávajú jeho jedinečnosť.

VÝHODY BYTU:
Pridanou hodnotou tohto bytu je zariadenie v cene bytu (okrem postele a práčky), možnosť bývania bez potreby ďalšej investície. Stačí sa vybaliť a už bývate. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové a bezplatné. Prijateľné režijné náklady (nájomné – 115€ elektrina – 20€/2 osoby, 20€ - pripojenie na internet a TV (v prípade záujmu). V cene nájmu je údržba bytového domu a jej okolia. Praktické dispozičné riešenie.

LOKALITA:
Byt sa nachádza pár minút pešo od nákupného centra LIPA Park, OC Galéria. V blízkosti bytu sa nachádza všetka občianska vybavenosť vrátane obchodov, bánk, zdravotníctva, školstva. Mesto Dunajská Streda má vynikajúce športové zariadenia, vrátane futbalového štadióna s modernými vybaveniami. Je domovom futbalového klubu DAC 1904, ktorý hrá v slovenskej futbalovej lige. Výhodou je bezproblémové cestovanie prostredníctvom vlakov a autobusov, prípadne napojenie na rýchlostnú cestu R7 čo umožňuje rýchle a bezproblémové cestovanie do hlavného mesta Bratislavy a okolitých miest.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Byt je vhodný ako štartovný pre mladý pár, ktorý sa rozhodol pre spoločné bývanie. Jeho rozloha je dostatočná na poskytnutie komfortného priestoru, ale zároveň nie je príliš veľký, čo uľahčuje údržbu. Jeho moderný dizajn a praktické usporiadanie priestorov prispievajú k pohodlnému životu. Taktiež by sme byt odporučili staršiemu páru, ktorí ocenia rozlohu bytu a jeho umiestnenie na vyššom poschodí. Byt je ideálny pre tých, ktorí preferujú pokojné a tiché bývanie.

Celková kúpna cena = 123 000,- €

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.