Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ priestranného 2 izb. bytu s bezbariérovým prístupom, Šamorín, Čilistovská

Cena:
152 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Čilistovská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: novostavba
 
Podlahová plocha: 63 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 1
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458878
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt v Šamoríne o rozlohe 57,15 m² s balkónom o rozlohe 6,04m², ktorý sa nachádza v staršej novostavbe z roku 2013. Byt sa nachádza na 1. poschodí z celkových 5 poschodí, v modernom bezbariérovom bytovom dome s výťahom a je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a kvalitné bývanie s nízkymi prevádzkovými nákladmi.

Tento byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pri vstupe do bytu vás privíta priestranná vstupná chodba s vešiakmi na kabáty. Z chodby sa vstupuje do kúpeľne, ktorá je vybavená vaňou, nad ktorou sa nachádza teleskopická tyč so závesom pre pohodlné sprchovanie, a WC a umývadlo. Obývacia izba je spojená s kuchyňou, z ktorej je prístup na balkón, ktorý vytvára priestor na relax a oddych. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru s modernými vstavanými spotrebičmi, ako sú elektrická varná doska, rúra a chladnička. V obývacej miestnosti sa nachádza rohová sedačka, kreslo a konferenčný stolík. Z obývacej miestnosti sa prechádza do samostatnej izby slúžiacej ako spálňa, s posteľou a skriňou. V byte sú plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, celoplošne laminátové podlahy, a v kúpeľni a na balkóne je dlažba. Byt sa predáva čiastočne zariadený, čo znamená, že sa môžete okamžite nasťahovať a postupne si ho doladiť podľa svojich predstáv. K bytu prislúcha aj parkovacie miesto v cene.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba (5,75m²), kúpeľňa s WC (4,80m²), kuchyňa s obývacou miestnosťou (27,35m²), balkón (6,04m²), samostatná izba (19,25m²).
Celková podlahová plocha bytu je 63,19m²

INŽINIERSKE SIETE:
Byt je napojený na všetky potrebné inžinierske siete. Elektrina a plyn sú samozrejmosťou, pričom kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom prostredníctvom radiátorov, čo zaručuje efektívne a ekonomické vykurovanie. V byte je možné pripojenie k internetu od viacerých poskytovateľov podľa svojich preferencií.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Tento byt je výbornou voľbou pre jednotlivcov, páry alebo mladé rodiny, ktoré hľadajú moderné a komfortné bývanie v novostavbe. Nízke prevádzkové náklady, ktoré sa pohybujú okolo 120,- € na nájomné a 30,- € na elektrinu, robia tento byt finančne nenáročným na prevádzku. Bezbariérový prístup a výťah zabezpečujú pohodlie aj pre starších ľudí alebo osoby so zníženou pohyblivosťou.

OKOLIE:
Byt sa nachádza v tichej lokalite Šamorína, ktorá poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť. V blízkosti sú sa nachádzajú obchody, základná škola a škôlka, gymnázium, zdravotnícke zariadenia a športoviská, čo zaručuje pohodlný životný štýl. Vďaka výhodnej polohe blízko diaľnice R7 sa do hlavného mesta Bratislavy dostanete približne za 15 minút. V okolí sa nachádza aj športové centrum X-BIONIC, ktoré ponúka množstvo možností na aktívne trávenie voľného času. Okolie bytu ponúka aj možnosti na relax a aktívny oddych, vrátane cyklotrás a zelene.

Celková kúpna cena bytu - 152 000,-€

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.