Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ priestranného 4 izb. rodinného domu - novostavby, Vojka nad Dunajom

Cena:
230 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Vojka nad Dunajom
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 92 m2
Plocha pozemku: 379 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458875
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VIZUALIZÁCIA PRIESTOROU!

RK RealityDS Vám z poverenia majiteľa ponúka bývanie v prírodnej oblasti v obci Vojka nad Dunajom. Jedná sa o 2 moderné novostavby 4 izbových rodinných domov typu bungalov, v štádiu holodom so zastavanou plochou 115 m2 + 12 m2 terasa, ležiacich na rovinatom pozemku každý o rozlohe 379 m2.

MATERÁL DOMU:
Výstavba domu prebieha od roku 2022 s predpokladom kolaudácie v roku 2025. Dom má betónové základy, je postavený z tvárnic PORFIX s hrúbkou 30cm + polystyrénové zateplenie s hrúbkou 15 cm. Povala je zateplená minerálnou vatou s časti zadoskovaná, s možnosťou využitia ako ďalší úložný priestor v dome. Strecha je pokrytá betónovou škridlou značky MEDITERRAN. Samozrejmosťou sú osadené odkvapy a hromozvod. Na celom dome sú plastové okná s izolačným trojsklom, vonkajšie, elektrické rolety na diaľkové ovládanie.

INŽINIERSKE SIETE:
Elektrina 220/380V, tepelné čerpadlo, podlahové kúrenie s centrálnym termostatom na chodbe, príprava samostatnej regulácie teploty v každej miestnosti, kanalizácia, obecná voda. Jeden dom má na dvore navyše studňu.

INTERIÉR DOMU:
V dome je predpríprava na alarm, klimatizáciu, LAN. V obývacej miestnosti je murovaný komín pripravený pre krb alebo krbové kachle. V technickej miestnosti je 200L zásobník vody, v kúpeľni je príprava pre sprchu alebo vaňu, podľa preferencií nových majiteľov, prípojka pre práčku, geberit. V dome sa nachádza aj samostatné WC.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba, samostatné WC, technická miestnosť, kúpeľňa, 3 samostatné izby, obývacia izba s kuchyňou, terasa.

POZEMOK:
Rovinatý, upravený pozemok o rozlohe 379 m2. Z jednej strany je pozemok oplotený betónovým, bariérovým plotom, z druhej strany je 3D oplotenie. Z prednej časti pozemku je oplotenie z dizajnových plechov, bránka a dvojkrídlová brána s prípravou na elektrický pohon.

OKOLIE:
Domy sa nachádzajú v novovybudovanej, tichej uličke v zastavanom území obce Vojka nad Dunajom. Obec sa nachádza približne 24km od Bratislavy (časť Rusovce) a 20km od Gabčíkova. V obci nájdete potraviny, poštu, knižnicu, futbalové ihrisko a taktiež materskú školu a niekoľko reštaurácií.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Ak hľadáte pokojné bývanie v lone prírody, len na skok od Bratislavy, ste na správnom mieste. Výhodou je stav domu v štádiu holodom, kedy má nový majiteľ možnosť dokončiť si ho podľa vlastných predstáv. Dom je vhodný pre všetkých, ktorý uprednostňujú tiché a súkromné prostredie s možnosťou výletov do prírody.

Celková kúpna cena domu = 230 000,-€

Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene nehnuteľnosti je pre nás samozrejmosťou.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky P. Majorošová 0904 490 941

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.