Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ praktického 1 izbového bytu s balkónom, Šamorín - sídlisko Platan

Cena:
125 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
Stav objektu: novostavba
 
Podlahová plocha: 36 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 3
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458865
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám z poverenia majiteľa ponúka šikovne riešené bývanie v 1 izbovom byte s balkónom v novostavbe bytového domu v kľudnom prostredí mesta Šamorín.

Byt sa nachádza na tretom poschodí zo štyroch s výťahom. Bytový dom bol postavený z pálenej tehly, je zateplený. Pridanou hodnotou bytu je disponovanie pivnicou, ktorá poskytuje ďalší priestor pre skladovanie potravín, či úložný priestor.

Celková podlahová plocha bytu je 32 m2 + balkón o veľkosti 4 m2 (36 m2).

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývačka spojená s kuchyňou, balkón.

VYBAVENIE BYTU:
V byte sa nachádzajú celoplošne parkety, v kúpeľni je dlažba, plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vonkajším roletami. Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Z chodby sa prechádza do kúpeľne, kde sa nachádza WC, vaňa, umývadlo, práčka. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka na mieru do tvaru L, s elektrickou varnou doskou, mikrovlnkou a prípravou na umývačku riadu, digestor a elektrickú rúru. V obývacej miestnosti sa nachádza druhá vstavaná skriňa, rozkladacia sedačka a konferenčný stolík. Z obývacej miestnosti sa vychádza na balkón.

VÝHODY BYTU:
Pridanou hodnotou bytu je zariadenie v cene bytu (okrem elektroniky). Ústredné kúrenie prostredníctvom radiátorov. Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. Byt je orientovaný na juh, čo ponúka svetlý a teplý interiér a zabezpečuje príjemnú atmosféru a zároveň šetrí náklady na energie. Prijateľné režijné náklady (nájomné 125 900 € elektrina 15,-€). Optický Internet od poskytovateľa UPC. Praktické dispozičné riešenie.

OKOLIE:
Šamorín sa nachádza len približne 18 km od Bratislavy, a očarí vás svojou kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane škôl, obchodov a zdravotníckych zariadení. Poskytuje všetko, čo potrebujete pre pohodlný život. Dostupnosť do hlavného mesta zabezpečuje rýchlostná cesta R7.
Šamorín neponúka len praktické výhody, ale aj bohaté kultúrne a športové zážitky. Navštíviť môžete známy X-Bionic Sphere, k ktorý poskytuje špičkové možnosti pre športový tréning a relax.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Byt je vhodný ako štartovný byt pre niekoho, kto chce začať svoje samostatné bývanie. Jeho rozloha poskytuje dostatočný priestor pre komfortné bývanie. Praktický dizajn a usporiadanie priestorov prispieva k pohodlnému životu.

Celková kúpna cena bytu so zariadením = 125 900,-€

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.