Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj veľmi peknej záhrady o rozlohe 488 m2, s možnosťou výstavby stavby do 50 m2 ZP, Šamorín

Cena:
124 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Samorin
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 488 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: na pozemku
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 123458857
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám z poverenia majiteľa ponúka na predaj veľmi pekný priestranný pozemok, s rozlohou 488 m2, nachádzajúci sa v Šamoríne, mimo zastavaného územia obce, v pokojnej záhradkárskej oblasti mestského lesoparku POMLÉ.
Predmetný pozemok je situovaný v okrajovej časti lesoparku POMLÉ a od r. 1976 bol majiteľom využívaný ako úžitková záhradka na pestovanie ovocia, zeleniny, na rekreáciu a oddych.

Celková rozloha pozemku 488 m2
Šírka 23 m, dĺžka cca 21m.

INŽINIERSKE SIETE: elektrina, vlastná voda- studňa s čerpadlom, ústredné kúrenie, kotol na tuhé palivo (drevo), radiátory, žumpa 10 m3.

Na pozemku sa nachádza murovaná panelová záhradná chatka, celoročne obyvateľná, s prideleným súp. číslom, skleník, ovocné stromky, kríky, tráva, vinič po obvode, jazierko a v rohu pozemku sú dve plechové búdy na záhradné náradie, sklad. Na susedných pozemkoch sú taktiež vybudované murované stavby (rekreačné chatky, domy na celoročné bývanie).

CHATKA: Bola postavená v r. 1976, majiteľ si ju postupne zveľaďoval. Zastavaná plocha chatky je 39 m2, je celá podpivničená, s vyklápacími schodami do vyvýšeného prízemia. Strecha plochá zaizolovaná.
Chatka v pôvodnom stave, funkčná, predáva sa spolu so zariadením, vybavením.

DISPOZIČNĚ RIEŠENIE CHATKY:
- vyvýšený suterén, tu je studňa s čerpadlom, vlastnoručne vyrobený krb, ktorým sa vykuruje chatka,
- vyvýšené prízemie: vyklápacie schody do chatky, kuchynka s malou linkou, vstup do izby, kúpeľňa so sprchovacím kútikom, umyvadlom, samostatné WC.

SKLENÍK s rozmermi 6 x 3m
PLECHOVÉ BÚDY 6 x 4m

FUNKČNÉ VYUŽITIE predmetného pozemku podľa ÚPI, vydanej v marci 2023 (k nahliadnutiu v RK):
- pozemok vhodný na výstavbu izolovanej stavby - záhradnej chaty, rodinného domu, s konštrukčnou výškou max do 3,5 m,
- max zastavanosť 0,10% (max do 50 m2),
- maximálna podlažnosť 1.NP + podkrovie, resp. posledné ustupujúce podlažie (polovičné podlažie, vo veľkosti 50% ZP predchádzajúceho podlažia.

Mestský lesopark Pomlé sa nachádza na okraji severnej časti mesta Šamorín. Dostupnosť pešo z centra mesta je za zhruba 20 – 30 minút po Pomlejskej ceste. Okrajom lesoparku prechádza i cyklochodník. Lokalita je vďačným miestom na nenáročné prechádzky, kočíkovanie, bicyklovanie či šantenie s deťmi. Je tu niekoľko lesných cestičiek, no nájdete tu i rozsiahlejšiu lúku s detským ihriskom, kde sa dá i pohodlne piknikovať..Nachádza sa tu i amfiteáter, kde sa pravidelne konajú rôzne kultúrno-spoločenské akcie.

Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť autom do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7.

Celková kúpna cena = 124.900,- €, LV bez tiarch, stavba zapísaná ako záhradná chata s prideleným súpisným číslom, jeden vlastník, bez tiarch.
Kompletný právny servis, poradenstvo, bezpečné a profesionálne prevedenie obchodu, vrátane všetkých poplatkov v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky K. Čepčeková 0905758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.