Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ 5 izbového, rodinného domu s garážou a veľkým pozemkom, Malé Dvorníky

Cena:
249 990,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Malé Dvorníky
Ulica:
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 269 m2
Plocha pozemku: 889 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458850
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Z poverenia majiteľa Vám RK RealityDS ponúka na predaj kľudné/pokojné bývanie v tichej časti obce Malé Dvorníky v zrekonštruovanom dvojpodlažnom, 5 izbovom rodinnom dome s pozemkom o veľkosti 889 m2. Zastavaná plocha domu je 104 m2. úžitková plocha domu je 269m2. Súčasťou domu je menšia garáž o veľkosti 30 m2 a pivnica o veľkosti 61 m2.

MATERIÁL DOMU A REKONŠTRUKČNĚ PRÁCE:
Dom bol skolaudovaný v roku 1986, má betónové základy, obvodové múry boli postavené z tehly, tvárnic a panelov. Rovná, spádovaná strecha smerom do dvora bola rekonštruovaná v roku 2020 a je kompletne zaizolovaná. V roku 2018 bolo robené zateplenie celého domu. Na prízemí je kombinácia dlažby a laminátových parkiet, na prvom poschodí sa na chodbe nachádza linoleum a v izbách laminátové parkety. Na schodisku je pôvodná dlažba terazzo. V celom dome sú nové plastové okná so sieťkami a vnútornými žalúziami, ktoré boli menené postupne. V obývacej izbe na terasových dverách vonkajšie elektrické žalúzie na diaľkové ovládanie.

INŽINIERSKE SIETE:
Elektrina 220/380V, kúrenie prostredníctvom plynového kotla značky Buderus, v dome sú nové radiátory v kombinácií s pôvodnými, 120L bojler. Dom má prípravu na pripojenie na obecnú vodu, má 2 studne. Momentálne sa v dome používa studňová voda, ktorá má priebežné revízie. Druhá studňa sa používa ako úžitková voda na záhrade. Pred domom je prípojka na kanalizáciu, ktorá momentálne nie je využívaná. Dom má vlastnú žumpu s objemom 38 m3, vyvážaná 1x za pol roka. V dome sú pôvodné elektrické rozvody.

INTERIÉR DOMU:
Kuchyňa disponuje pomerne novou 8 ročnou kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi – digestor, varná doska, rúra, umývačka riadu a samostatná chladnička s mrazničkou. V kuchyni sa nachádza samostatná špajza. Dome sa nachádzajú 2 klimatizácie, ktoré sú umiestnené v izbách na 1 poschodí. Dom disponuje videovrátnikom a prípravou na alarm. Na prízemí je samostatná toaleta, na poschodí je kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Prízemie – Zádverie, hala, obývacia izba, schodisko, predsieň a WC, kuchyňa so špajzou a loggiou, garáž.
1. poschodie – hala, izba, izba s loggiou, kúpeľňa, izba s loggiou, izba, predsieň a WC.
Suterén – predsieň, sklad s dielňou, kotolňa, vodáreň, sklad.

POZEMOK:
Celý pozemok má plochu 889 m2 z čoho samotný dvor a záhrada má plochu 785 m2. Na dvore sa nachádza betónová žumpa, na ktorej je postavená drevená kôlňa o veľkosti 15 m2 a altánok, ktorý v zimných mesiacoch slúži aj ako prístrešok pre autá. Na dvore je položená zámková dlažba v tvare kruhu, ktorá môže slúžiť na bazén alebo trampolínu. V zadnej časti pozemku sa nachádza úžitková časť, ktorá slúži na pestovanie ovocia či zeleniny. Nachádza sa tam skleník, fóliovník, ovocné stromy ako broskyne, hurmikaki, figy, slivky, jablone a ovocné kríky ako maliny, čučoriedky, ríbezle, egreše, jahody, 4 rady hrozna.

OKOLIE:
Obec Malé Dvorníky sa nachádza približne 800 m od Dunajskej Stredy. Nájdete tu obchody, futbalové ihrisko a materskú a základnú školu s vyučovacím jazykom maďarským. Jednoduchá dostupnosť do okresného mesta Dunajskej Stredy zabezpečuje všetku občiansku vybavenosť vrátane zdravotníckych zariadení.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Dom je vhodný pre rodinu s deťmi, nakoľko má priestranné izby a dostatočne veľký pozemok s možnosťou okamžitého nasťahovania sa. Okrem toho je táto nehnuteľnosť situovaná v tichej a bezpečnej lokalite, čo je ideálne pre pokojné rodinné životné prostredie.

Celková kúpna cena domu = 249 990 ,-€

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.