Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ Rodinného 4 izbového domu s veľkým - 27,3 a pozemkom v obci Kútniky

Cena:
230 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Kútniky
Ulica:
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 164 m2
Plocha pozemku: 2730 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458849
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na PREDAJ pokojné bývanie v 4 izbovom rodinnom dome s jedným medzi poschodím (5 schodov), na ktorom sa nachádza nočná časť domu. Dom je obklopený veľkým pozemkom s rozlohou až 27,3 á. Zastavaná plocha domu je 203 m2. Súčasťou domu je garáž o veľkosti 18,19 m2.

MATERÁL DOMU:
Dom bol skolaudovaný v roku 1980, postavený bol z kvádra, bez zateplenia, s fasádnou omietkou. Dom prešiel za osem rokov postupnými rekonštrukciami. Na dome sú kompletne vymenené nové plastové okná, so sieťkami a vnútornými roletami. Dom má novú, sedlovú, plechovú strechu značky Blachotrapez. Povala domu je izolovaná minerálnou vlnou s hrúbkou 25cm. V obývacej izbe, jedálni, v kuchyni sa nachádza laminátová podlaha. Na chodbe, schodoch, v kúpeľni s WC je dlažba. V izbách na poschodí je betónová dlažba s celoplošným kobercom.

INŽINIERSKE SIETE:
Elektrina 220/380V, kúrenie prostredníctvom plynového kotla, ktorý bol vymenený v roku 2016, v dome sú pôvodné, zachovalé radiátory. Dom má vlastnú studňu s čerpadlom v pivnici, noví majitelia majú možnosť pripojenia k obecnej vode. Dom je pripojený na verejnú kanalizáciu.

INTERIÉR DOMU:
V kuchyni je nová kuchynská linka na mieru s novými spotrebičmi vrátane, kombinovaného sporáka s plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou, umývačkou riadu a chladničkou s mrazničkou a prípravou na digestor. V kuchyni sa nachádza samostatná špajza. V obývacej izbe sa nachádza krásny murovaný krb, ktorý po malej rekonštrukcii dokáže zabezpečiť príjemné teplo v celom dome. Kúpeľňa v pôvodnom stave s novou záchodovou misou a umývadlom a taktiež samostatné WC v pôvodnom stave s vymenenou záchodovou misou. Dom sa predáva zariadený, podľa dohody s majiteľmi.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Garáž, vstupná chodba, hala, WC, obývacia izba, jedáleň, kuchyňa, špajza, schodisko do pivnice, schodisko na medziposchodie, hala, izba č.1, izba č.2, izba č.3, kúpeľňa s WC, vstup na podkrovie

POZEMOK:
Pozemok o rozlohe 27,3 á je rozdelený na oddychovú a úžitkovú časť. Súčasťou domu je veľká terasa pokrytá kobercom. Pri dome sa nachádza záhradný domček na náradie, pivnica na skladovanie zeleniny a 2 kvetinové a bylinkové záhony. Na pozemku nájdete rôzne ovocné stromy a kríky: slivka, marhuľa, broskyňa, višňa, čerešňa, jablko, hruška, orechy, ríbezle (čierne, červené, biele), egreše, černice, jahody a hrozno.

OKOLIE:
Obec Kútniky sa nachádza približne 4km od Dunajskej Stredy a 50km od Bratislavy. Disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Nájdete tu obchody, čerpaciu stanicu, materskú a základnú školu aj futbalové ihrisko. V obci Kútniky je možnosť využitia vlakovej alebo autobusovej dopravy, čo zabezpečuje pohodlné prepravenie do okolitých obcí a miest.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Veľkorysé priestory domu aj pozemku sú vhodné pre rodinu s deťmi, ktorí chcú mať každý svoj priestor a zároveň dostatok spoločného priestoru. Dom odporúčame tým, ktorí hľadajú okamžité bývanie s možnosťou rekonštrukcie a s veľkou záhradou. Zároveň veľký pozemok poskytuje investičnú príležitosť vo forme rozdelenia a postavenia druhého rodinného domu. K pozemku vedú dve brány čo poskytuje možnosť vytvorenia prístupovej cesty na zadnú časť pozemku.

Celková kúpna cena domu = 230 000 €

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.