Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj 4 izb. bungalovu na 465 m2 pozemku + dieľňa, dve garáže + skleník , zastrešená terasa, Gabčíkovo

Cena:
299 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Gabčíkovo
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 162 m2
Plocha pozemku: 465 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458832
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám z poverením majiteľa ponúka na predaj 4 izb. bungalov väčšej veľkostnej kategórie, postavený na oplotenom pozemku s rozlohou 465 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanom území Gabčíkova, v zástavbe rodinných domov, vo vedľajšej nenápadnej uličke. Súčasťou domu je aj garáž s bránou na DO a zastrešená terasa plexisklom, o rozlohe 40 m2, kde je priestor pre posedenie a relax. Ďalšia montovaná drevená garáž s dieľňou garáž (sklad)

Zastavaná plocha domu =162 m2
Zastrešená terasa =40 m2
Pozemok =465 m2

DOM bol kolaudovaný v r. 2009, bol postavený z kvádrov, zn- Porfix, zateplený polystyrénom, škridlová strešná krytina, tepelná izolácia povaly minerálnou vlnou, povala čiastočne pochôdzna. Plastové okná, so sieťkami a žaluziami , vonkajšie elektrické rolety na DO.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: zádverie, samostatné WC s umyvadlom, tri samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, WC, umyvadlom. Dominantou domu je veľkoryso riešená obývacia izba s krbom, spojená s kuchyňou, komorou, opticky oddeleným miestom pre pracovňu a dverami na zastrešenú terasu. Súčasťou domu je aj garáž pre jedno auto. Do garáže je vstup len cez bránu od ulice.

VYBAVENIE DOMU: garáž na DO, dom sa predáva čiastočne zariadený, podľa dohody s majiteľom. V cene kuchynská linka, vyhotovená na mieru, vrátane zabudovaných spotrebičov, vstavaných skríň. V kuchyni s obývacou izbou je svetlovod, na strope sú priznané drevené trámy, drevený obklad. Dom je vybavený kamerovým systémom s šiestimi kamerami, klimatizáciou.

INŽINIERSKE SIETE: elektrina 220/380V, podlahové plynové kúrenie, plynový kotol, v kombinácii s krbom na tuhé palivo (22kW) s prieduchmi do každej izby. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu, mestská voda, studňa vlastná na polievanie a splachovanie WC. V dome optický internet.

POZEMOK: V prednej časti pozemku je postavený skleník (6m2), záhradka s jahodami, čučoriedkami, egrešmi, černice a drevená vedľajšia budova, využívaná v súčasnosti ako sklad dreva s halou, a dieľňa (6m 2) pre domácich kutilov, (spolu 100 m2), ktorú je možné užívať ako garáž aj pre dve autá a skladový priestor. Túto stavbu je možné aj demontovať a získať voľný priestor na pozemku.
V zadnej časti pozemku je krytá terasa (40 m2) po celej šírke domu, pokrytá kobercom, s miestom pre príjemné posedenie, relax, kuchynská linka, šporák, poličky a detský kútik.


MESTO GABČÍKOVO: v meste je veľmi bohatá občianska vybavenosť, ktorá zabezpečí majiteľovi domu komfortné bývanie: škôlky, ZŠ s vyuč. jaz. slov a maď., poštu, Tesco, Jednotu. Sú tu reštaurácie, pohostinstvo, detské ihriská. V mestečku sú všetky občianske vybavenosti: bankomat, telocvičňa, knižnica, pošta, zdravotníctvo. V širšom okolí mesta je pekná príroda pri ramene Dunaja, možnosť prechádzok, grilovačiek a kúpaní, športového vyžitia, cykloturistika, vodné dielo..
RK RealityDS je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Samozrejmosťou je kompletný prevod, prenájom nehnuteľností v rámci ceny Nehnuteľností. RealityDS je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS, poskytujeme bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom.

Celková kúpna cena = 299 000 €
Kontakt pre ďalšie informácie a obhliadky Katarína Čepčeková 0905 758043
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.