Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj 2 izb. jednopodlažného RD na 7,99á pozemku, Zlaté Klasy

Cena:
139 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Zlaté Klasy
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 2
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 799 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458750
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Aktuálna celková kúpna cena =139 900 € Možná ďalšia zľava 5.000,-€ pri vážnom záujme o kúpu nehnuteľnosti.....

RK RealityDS Vám ponúka na predaj klasický vidiecky jednopodlažný dvojizbový rodinný dom, čiastočne podpivničený, v tvare L, nachádzajúci sa na priestrannom oplotenom širokom pozemku, o rozlohe 799 m2.
Dom je situovaný vo veľmi peknej vedľajšej kľudnej uličke so zástavbou obývaných rodinných domov a záhrad, v priamom centre obce Zlaté klasy, v katastrálnom území Rastice. V tejto časti obce je veľa zelene, príjemné prostredie, veľmi slušní susedia, čo je základom dobrého bývania.

DOM POPIS: Samostatne stojaci dom v tvare L bol postavený v rokoch 1964 až 1966 a prešiel viacerými rekonštrukčnými prácami hlavne v r.2000, 2008, 2014 a 2023. Je postavený z klasických materiálov, betónové základy s čiastočným podpivničením, obvodové múry a priečky pálená tehla, brizolitová fasáda, dvere sú prevažne plné, presklené dýhované, okná plastové s izolačným dvojsklom, s vonkajšími plastovými roletami.

Rekonštrukčné práce v r. 2023: bola zrepasovaná valbová strecha, s dreveným krovom a škridlovou strešnou krytinou, taktiež rýny. Povala je pochôdzna, môže slúžiť ako úložný priestor. Stropy zateplené 5 cm polystyrénom, celková hrúbka stropu je 40 cm. Brúsené steny, sádrokartónové omietky, maľovka, zrepasované (zoškrabané, namaľované) zárubne. Nová dlažba v kuchyni a na verande, v izbách laminátové parkety.
V r. 2015 rekonštrukcia rozvodov elektriny – medené rozvody, nová skrinka. V kúpeľni rohová vaňa, skrinka so zabudovaným umyvadlom, prípojka pre automatickú pračku, samostatné WC. Kuchyňa je bez kuchynskej linky, len prípojky vody, plynu, elektriny, odpad.


Zastavaná plocha domu =100,10 m2
Zastavaná plocha pivnice =34,99 m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU:
SUTERÉN: Tvorí ho jedna miestnosť, s prístupom schodmi z komory (dnes technickej miestnosti) pod výklopnými podlahovými drevenými dverami.

NADZEMNÉ PODLAŽIE: pozostáva z presklenej verandy, komory (technickej miestnosti, tu vstup rebríkom na povalu), kuchyne, kúpeľne, WC a dvoch pekne presvetlených priestranných izieb.

INŽINIERSKE SIETE: elektrina 220/380V, elektrická prípojka je vzdušná, vodičmi cez nástrešák, dom je zásobený pitnou obecnou vodou cez samostatnú prípojku s vodomernou šachtou. V suteréne je vlastná voda – narážaná studňa s elektrickým čerpadlom(treba spojazdniť). Kúrenie plynové, menené radiátory,zn KORAD, v technickej miestnosti bol pôvodny kotol vymenený na plynový značkový kondenzačný kotol (10r.),s revíznou správou z r.2023,120L zásobník vody. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu, žumpa sa dá použiť na zásobáreň vody.

POZEMOK: pozemok o rozlohe 799 m2 je oplotený po obvode pletivom, brána a bránka kovová nová. Pred bránou a na pozemku je zámková betónová dlažba. Možnosť parkovania pre dve autá pred bránou, aj vo dvore je miesto pre parkovanie ďalších dvoch, troch áut. V zadnej časti pozemku je drevená vedľajšia budova - šopa, s betónovým základom, ktorá slúži na sklad záhradných potrieb. Pozemok je veľmi pekný priestranný, široký, vyčistený, udržiavaný, pripravený na mnohostranné využitie novým majiteľom. Poskytuje veľký priestor pre vytvorenie súkromia, vlastnej záhradky pre relax podľa vlastných predstáv.

PRECO PRÁVE TÁTO PONUKA?
OBEC Zlaté Klasy sa nachádza na juhozápade Slovenska v hornej časti Žitného ostrova , je prirodzeným spádovým strediskom pre 10 okolitých obcí horného Žitného ostrova. Má vybudované kompletné služby, ako je školstvo, zdravotníctvo, obchod, bankovníctvo a daľšie služby, ktoré využívajú nielen domáci ,ale taktiež aj obyvatelia priľahlých obcí - cca 12000 obyvateľov. Obec má okolo 3600 obyvateľov. Ponuka je vhodná aj ako víkendový dom ale aj trvalé bývanie pre dvoch ľudí na vidieku. Možnosť dotvorenia podľa vlastných predstáv. Výhodou je krásny priestranný pozemok a veľmi pekné prostredie, tichá vedľajšia ulička, ale predsa v centre obce, blízko slušnej občianskej vybavenosti.
Obec je na križovatke medzi Sencom, Dunajskou Stredou, Bratislavou a Šamorínom a len na skok autom od rýchlostnej cesty R7D4.

Kompletný právny servis, s porovnaním bánk a riešením najvýhodnejšieho úveru pre klienta certifikovaným hypotekárnym poradcom v cene nehnuteľnosti.
Nehnuteľnosť bez ťarchy, kúpou ihneď k dispozícii.
Hypo-úver len do výšky 80 tisic, hotovosť
Kontakt pre bližšie info a flexibilné obhliadky, kľúče v úschove u makléra Katarína Čepčeková 0905 758 043,

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.