Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Vhodná investícia! Sídlo firmy, skladové priestory, veľký pozemok 41,96á, Nový Život

Cena:
299 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Nový Život
Ulica: Nový Život
Kategória: Komerčné objekty
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 487 m2
ID inzerátu: 123458108
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka dva rodinné domy, vedľajšiu murovanú budovu s garážou a hangár s dvomi garážami na jednom priestrannom pozemku o rozlohe 41,96á v obci Tonkovce, v miestnej časti obce Nový Život.

Možnosť riešenia viacerých alternatív.
1. Ponuka je vhodná na bývanie pre veľkú viacpočetnú rodinu, dve-tri generácie, ale možnosť rozdelenia pozemku a kúpy domov aj samostatne. Podľa dopytu a budúcej dohody s predávajúcim.
2. Vhodná investícia! Nehnuteľnosť v celku vhodná aj pre podnikateľov, s možnosťou využitia veľkého hangáru, vedľajšej murovanej budovy a veľkého pozemku pre stavebnú firmu ako sídlo a sklad, autoservis, iné...


DOM č.1 – priestranný 4 izb. jednopodlažný rodinný dom, rok výstavby 1969, kolaudovaný v r. 1971. Obývaný, ihneď obyvateľný, vo veľmi dobrom technickom stave, suchý, priestranný, zastavaná plocha domu 10m x 14m= 140 m2, čiastočne podpivničený (veľká pivnica 4,80m x 6m, malá na zeleninu 3,20m x 5m).

MATERIÁL: betónové základy, vyvýšené prízemie, obvodové múry – kváder, priečky – pálená tehla, Strecha stanová, rekonštruovaná v r. 2012 – škrydlovástrešná krytina, čiastočne menené trámy, zdravé, okná klasické duplované drevené udržiavané vo veľmi dobrom stave, s vonkajšími roletami.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: zastrešené zádverie s terasou a posedením, vstupná predsieň, široká chodba v tvare T, 2x kúpeľňa rekonštruované v r. 2013 ( 1x so sprchovacím kútom, spolu s WC a 1x s klasickou vaňou), samostatné WC). Ďalej dve samostatné izby, jedna izba so šatníkom, jedna prechodná, ďalej obývacia izba, kuchyňa so špajzou, vchod na povalu (pochôdzna), možnosť zobytnenia podkrovia.

VYBAVENIE DOMU: vchodové dvere 15r., drevené duplované, laminátové parkety v dvoch izbách, pôvodne drevené vybrúsené, nalakované parkety v dvoch izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľniach, WC. Lepený koberec na chodbe. Zánovná udržiavaná kuchynská linka so spotrebičmi (digestor, kombinovaný šporák, 7 r. umývačka riadu. Rozvody elektriny, vody, kúrenia 24r.

INŽINIERSKE SIETE: elektrina 220/380V, plynové kúrenie, radiátory, plynový kotol, zn. TERMOMAX, v dome mestská voda, na pozemku studňa (15m), s čerpadlom, polievanie pozemku cez potrubia, hadice, dom nie je napojený na verejnú kanalizáciu (prípojka priamo pred domom), vlastná veľká žumpa (každé 2-3 mes).



DOM č. 2 – Momentálne neobývaný, murovaný 2 izb. jednopodlažný rodinný dom s plochou strechou, výstavba domu v r. 1982, celý podpivničený, potrebná rekonštrukcia. Zastavaná plocha domu je 8m x 8m= 64m2
MATERIÁL: betónové základy, vyvýšené prízemie, obvodové múry – kváder, priečky – pálená tehla, Strecha plochá, rekonštruovaná v r. 2019 , okná klasické duplované drevené, s vonkajšími roletami.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU: rekonštrukcia pred 24 r., zastrešené zádverie, vstupná predsieň, obývacia izba, chodbička, kúpeľňa s klasickou vaňou, sprchovacím kútom, bez umyvadla, samostatné WC, priestranná kuchyňa bez kuchynskej linky, spáľňa, vstup do pivnice. Podlahy pôvodne, dlažba, lino, betón.

INŽINIERSKE SIETE: elektrina 220/380V, plynové kúrenie - GAMATKY, v dome mestská voda, dom nie je napojený na verejnú kanalizáciu (prípojka priamo pred domom), vlastná veľká žumpa (každé 2-3 mes).


VEDĽAJŠIA MUROVANÁ BUDOVA s garážou: zastavaná plocha 9,20m x 6m, vybavená elektrinou.
MUROVANÝ HANGÁR s dvomi garážami, zastavaná plocha 11m x 20,70m, vybavená elektrinou


POZEMOK – Celková rozloha je 41,96á. V prednej časti pozemku sú odrasené tuje, okrasné dreviny, kríky, stromy, predzáhradka o veľkosti 93 m2. V zadnej časti pozemku je kukuričné pole o rozlohe cca 22á.

Celková zastavaná plocha 2xdom, hangár, vedľajšia budova = 487m2


Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej vedľajšej uličke v centre obce Nový Život, časť Tonkovce. V obci sa nachádza pošta, reštaurácia, materská škola, základná škola a v obci sa nachádza aj barokový kaštieľ z 18. storočia. Obec je na križovatke medzi obcami Senec (14km), Dunajská Streda (23 km) a je na cca 13km od rýchlostnej cesty R7 v Kvetoslavove.

Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného servisu v cene nehnuteľnosti.

Prioritne predaj v celku!
Celková kúpna cena za dva domy, hangar a vedľajšia budova spolu s pozemkom o rozlohe 41,96á = 299 900 €
Kontakt pre bližšie info a obhliadky Katarína Čepčeková 0905758043

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.