Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj zariadeného 3 izb. podkrovného bytu s vlastným kúrením + zasklená loggia + garážové státie s pivnicou, Veterná ulica

Cena:
182 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Veterná
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
 
Podlahová plocha: 90 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458863
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

ZĽAVA =7.000,-€ !!!
Pôvodna cena = 188 900 €
Nová cena =182.900,-€

V CENE BYTU JE KOMPLETNÉ ZARIADENIE, OKREM TV A ELEKTRONIKY, ako na fotografiách. Ďalšie fotky na vyžiadanie, avšak možnosť vypratania podľa dohody s majiteľom !
BYT A LOGGIA PREŠLI PRED TROMI ROKMI ROZSIAHLOU REKONŠTRUKCIOU, VRÁTANE NOVÉHO ZARIADENIA!

RK RealityDS z poverenia majiteľa ponúka na predaj kompletne zariadený trojizbový byt, so zasklenou loggiou, nachádzajúci sa na štvrtom poschodí (podkroví) štvorposchodového zatepleného bytového domu bez výťahu, na Veternej ulici. Byt sa predáva vrátane garážového státia s uzamknutou murovanou pivnicou v suteréne bytového domu. Vstup do garáže s pivnicou pohodlne z bytu priamo schodiskom cez suterén a autom von cez bránu na diaľkové ovládanie.

Celková podlahová plocha bytu a garážového státia s pivnicou je 90 m2, z toho byt má 72 m2, loggia 4 m2, garáž s pivnicou cca 18 m2.

DOM: Výstavba bytového domu prebiehala v r. 2001-2002. Exteriér bytového domu bol pred šiestimi rokmi zrekonštruovaný, vrátane strechy a bol zateplený. Bytový vrátnik, vchod na čipové uzamykanie, slušní susedia. Ďalej v suteréne domu má každý byt umiestnené vlastné hodiny elektriny, plynu, v bytovom dome je pripojenie na internet cez UPC. Vlastníci bytov majú k dispozícii spoločnú kočikáreň pre kočíky, resp. bicykle.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE A VYBAVENIE BYTU: vstupná chodba, dve samostatné izby – detská izba a spáľňa s dverami na zasklenú loggiu, dominantná obývacia izba so zníženým stropom, osvetlením, spojená s kuchynským kútom, s modernou kuchynskou linkou na mieru, jedálenským stolom, so stoličkami, ďalej priestranná kúpeľňa, samostatné WC, zasklená loggia s príjemným sedením a výhľadom na zeleň pred bytovým domom.

ĎALŠIE VYBAVENIE BYTU: V rámci rozsiahlej rekonštrukcie pred tromi rokmi: nové plastové okná s iyolačným dvojsklom, so sieťkami, vnútornými žalúziami, špeciálnymi roletami pre rozptýlenie tepla a svetla, zn. VELUX, FAKRO, aj na loggii. Bezpečnostné vchodové dvere, podlahy – celoplošné laminátové parkety. Klimatizácia (3r.) a vstavaná rolldor skriňa, termostat na chodbe, spáľňa taktiež so zabudovanou vstavanou rolldor skriňou, moderná kuchynská linka na mieru (3r.), so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra). Kúpeľňa s klasickou vaňou, prípojkou pre automatickú pračku, rebrinovým radiátorom. TV a internet cey Radiolan, T-com a v bytovom dome je UPC. Optimálne režijné náklady.
Možnosť parkovania v suteréne bytového domu s bránou na diaľkové ovládanie, ďalej bezplatné parkovanie aj pred bytovým domom. Veľmi pekné prostredie, veľa zelene, Bytový dom má vybudované vlastné ohradené ihrisko pri bytovom dome. možnosť parkovania aj pred bytovým domom. Centrum mesta s bohatou občianskou vybavenosťou je na 10 minút pešo od domu.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
- ponuka je vhodná ako „štartovný byt“ pre mladý párik, ktorý si plánuje založiť rodinku,
- možnosť okamžitého nasťahovania sa a bývania bez nutnosti rekonštrukcie a ďalšieho financovania,
- vlastné kúrenie, nové moderné zariadenie v cene,
- výborná dostupnosť do 15, max 30 minút za prácou do Bratislavy, Senca, DS vďaka R7D4,
- bohaté kultúrne, športové vyžitie v meste a blízkom okolí, bohatá občianska vybavenosť
Pridanou hodnotou tejto ponuky je garážové státie s murovanou pivnicou v suteréne domu, s bránou na DO, ktoré nadobúdate do osobného vlastníctva spolu s bytom... ????

MESTO: Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť autom do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7.

Celková kúpna cena = 182 900 € hypo-úver možný, LV bez tiarch
Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky K. Čepčeková 0905758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.