Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj veľkometrážneho 1 izb. bytu s vlastným kúrením, 42,15 m2, Dunajská ulica MOŽNOSŤ ZAUJÍMAVEJ ZĽAVY !

Cena:
109 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Dunajská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
Stav objektu: pôvodný stav
 
Podlahová plocha: 42 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458862
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám z poverenia majiteľa ponúka na predaj šikovný veľkometrážny jednoizbový byt, s celkovou podlahovou plochou 42,15 m2, s vlastným kúrením, nachádzajúci sa na Dunajskej ulici v Šamoríne.

Byt sa nachádza na vyvýšenom prvom nadzemnom podlaží štvorpodlažného tehlového zatepleného bytového domu, ktorý bol postavený v r. 2006 a je v situovaný medzi dvomi panelovými zateplenými štvorpodlažnými bytovými domami. Orientácia bytu J-JZ. Pozitívom tejto ponuky je skutočnosť, že v bytovom dome je spolu len šesť bytov, na každom podlaží po dva byty. Bytový dom je vybavený bytovým vrátnikom, je uzamknutý, udržiavané spoločné priestory, ticho, slušní susedia. Bezproblémové bezplatné parkovanie na priestrannom parkovisku pred bytovým domom.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa s jedálenským stolom a prepojená s priestrannou, svetlou izbou, bez balkónu. Spoločná pivnica pre bicykle, kočíky.

VYBAVENIE BYTU: plastové okná so sieťkami, laminátové parkety, byt je v pôvodnom stave predáva sa len čiastočne zariadený. Na chodbe je vstavaná skriňa, v kuchynskej časti je kuchynská linka s elektrickou varnou doskou, rúrou, digestorom. Miesto s prípojkou pre zapojenie umývačky riadu (myčka a chladnička nie je v cene, je nájomcu). V priestrannej kúpeľni je klasická vaňa, umyvadlo, prípojka pre automatickú pračku, WC.

VÝHODA PONUKY: pre vážneho záujemcu možná zaujímavá zľava!!! Bývanie vhodné pre jedného – dvoch ľudí, aj ako štartovný byt pre mladých, možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, vlastné kúrenie kondenzačným kotlom, zn. Viesmann, radiátory, málo bytov v bytovom dome, kľud, blízko všetkej občianskej vybavenosti, prírody. Optimálne režijné náklady vo výške 100,-€ / dve osoby.

MESTO: Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, škôlky, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7, ktorá je vzdialená od domu cca 1,5km.

Celková kúpna cena bytu = 109.900,- € MOŽNOSŤ ZAUJÍMAVEJ ZĽAVY!!! Byt bez tiarch. Možný hypo-úver.

Kompletné prevedenie obchodu, možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene Nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky Katarína Čepčeková 0905 758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.