Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ POZEMKU O ROZLOHE 528 m2 + prístup.cesta 129 m2 V TICHEJ ČASTI OBCE PUSTÉ ÚĽANY, OKRES GALANTA

Cena:
54 990,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Galanta
Obec: Pusté Úľany
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 657 m2
Vodovod: nie je
Umiestnenie Elektriny: pri pozemku
Umiestnenie Plynu: nie je
Umiestnenie kanalizácie: pri pozemku
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 123458854
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj pozemok v zastavanom území obce pre výstavbu rodinného domu, v tichej, kľudnej časti obce Pusté Úľany v okrese Galanta. Pozemok je o rozlohe 528 m2 a 129m2 vlastná nespevnená prístupová cesta taktiež v OV.

Rozmery pozemku sú: š: 18 m, d: 29 m a je v osobnom vlastníctve predávajúceho. Pozemok je rovinatý, oplotený z troch strán (zadná časť pozemku). Podľa UPI (územnoplánovacia informácia, je uschovaná v RK), obce možnosť výstavby rodinného domu, maximálne dve podlažia, maximálna zastavanosť je 40% vrátane spevnených plôch.  

V cene pozemku je aj vypracovaná projektová dokumentácia na rodinný dom – bungalov. Na pozemku ostáva hliníková garáž o rozmere 4x5m. 
 
IS: pred pozemkom sa nachádza elektrina a prípojka na kanalizáciu z prednej časti. Nehnuteľnosť nie je zaťažená záložným právom.

Pozemok je umiestnený päť minút od centra obce so 1830 obyvateľmi, len 20km od Trnavy, 10km od Galanty , 35km od Nitry . Slušná občianska vybavenosť: v obci nájdete supermarket, poštu, lekáreň, školu, škôlku. Pre milovníkov rybolovu sa nachádza v okolí viacero jazier . V obci sa nachádza aj Farma - Gazdovský DVOR - náš sen, kde nájdete kontaktné zoo pre deti ako aj pre dospelých, s možnosťou odpočinku, zbierania nových a príjemných zážitkov. . 

Pôvodná cena 64 990 € nová znížená cena 54 990,-€

Samozrejmosťou je kompletný právny servis a poradenstvo. Bližšie info o obhliadky: Mgr. Patrícia Majorošová +421904490941 
   

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.