Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ slnečného 2 izbového bytu so zariadením, s balkónom, Košúty

Cena:
116 990,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Galanta
Obec: Košúty
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: novostavba
 
Podlahová plocha: 48 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 1
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458814
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

- VHODNÝ AKO INVESTIĆNÝ BYT s existujúcim nájomcom !
- PRVÉ SPOLOČNÉ BÝVANIE PRE MLADÝCH !

RK RealityDS Vám z poverenia majiteľa ponúka slnečné bývanie v dvojizbovom byte s balkónom. Charakter rodinného domu s 3 bytovými jednotkami zabezpečí pokojné bývanie v novovybudovanej časti obce Košúty.

Dom bol skolaudovaný v roku 2023, postavený bol z pálenej tehly, je zateplený a má rovnú spádovanú strechu. Bytový dom je napojený na miestnu kanalizáciu a vodovod, má vlastné elektrické hodiny a noví majitelia majú možnosť pripojenia k internetu od poskytovateľa Airnet. Kúrenie v byte je podlahové, elektrické s možnosťou regulácie v každej miestnosti. V obývacej izbe sa nachádza klimatizácia značky Samsung, ktorá zabezpečí príjemný chlad v horúcich mesiacoch. V celom byte sa nachádzajú celoplošné parkety okrem kúpeľne, kde sa nachádza dlažba. V celom bytu sú krásne veľké plastové okná so sieťkami a vonkajšími elektrickými žalúziami, ktoré zabezpečujú veľa denného svetla v celom byte.

Byt má podlahovú plochu 43m2 a plocha balkónu je 5m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, balkón, kúpeľňa s WC, izba.

VYBAVENIE DOMU:
Dvojizbový byt sa nachádza na prvom poschodí a predáva sa čiastočne zariadený. Na prízemí sa nachádza spoločná chodba so susediacim bytom. Po vstupe do bytu je chodba so skrinkou na topánky a vešiakom na kabáty, ktoré ostávajú novým majiteľom.
Obývacia izba spojená s kuchynkou linkou. V obývacej izbe ostáva rohová sedačka a obývacia stena bez TV. Moderná kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi – indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou s možnosťou pripojenia elektrického digestoru. Z obývacej izby sa vychádza na krásny balón so skleneným zábradlím a drevenou dlažbou.
Z obývacej izby sa prechádza do kúpeľne spojenej s WC. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút so sklenenými dverami, WC, umývadlo a prípojka pre práčku. Práčka a sušička v byte neostávajú.
Vedľa kúpeľne sa nachádza krásna slnečná izba poskytujúca dostatok priestoru pre kvalitný odpočinok. V izbe ostáva skriňa s posuvnými dverami a posteľ bez matracov.

VÝHODY BYTU
- možnosť okamžitého bývania pre mladých v moderne zariadenom byte,
- charakter rodinného domu zaručuje novým majiteľom pokojné bývanie,
- parkovanie pred bytovým domom,
- veľmi pekná novovybudovaná ulica so zástavbou moderných rodinných domov,
- v blízkosti sa nachádza krásne oplotené detské ihrisko.

OKOLIE
Obec Košúty sa nachádza približne 5km od okresného mesta Galanty a približne 50km od hlavného mesta Bratislavy. V obci nájdete obchody, čerpaciu stanicu, knižnicu, poštu, domov sociálnych služieb, kultúrny dom a taktiež materskú a základnú školu.
Výhodou je rýchle napojenie na diaľničnú cestu D1, ktorá umožní jednoduché dopravenie sa do vzdialených miest. Taktiež je možnosť na dopravu využiť autobusové spojenie priamo z obce Košúty, alebo vlakové spojenie z neďalekého mesta Sládkovičova.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Byt je vhodný ako investičná príležitosť, prípadne ako štartovné bývanie pre mladý párik. Prijateľné režijne náklady 90,-€, vrátane mesačného poplatku za internet.

Celková kúpna cena bytu = 116 990,-€
PRIORITNE ZÁUJEMCI NA HOTOVOSŤ !
Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou.

Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.