Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ 3IZB. BYTU SO ŠPAJZOU, O ROZLOHE 87,79m2, ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA, ZLATÉ KLASY

Cena:
107 990,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Zlaté Klasy
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
 
Podlahová plocha: 88 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458808
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Znížená cena 107 990 € - 111 990€

RealityDS Vám ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný trojizbový byt so špajzou, nachádzajúci sa na druhom poschodí, päť-podlažného bytového domu s výťahom, v obci Zlaté Klasy.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou pred ôsmimi rokmi. V rámci rekonštrukcie bola upravená samostatná izba jednou tenkou priečkou na štvorizbový byt (možnosť odstránenia, otvorenia priestoru). Nové plastové okná so sieťkami, vnútornými žalúziami. V obytných miestnostiach sú plávajúce parkety. Kúpeľňa a samostatnáé WC je v pôvodnom stave.

Bytový dom bol daný do užívania v roku 1991. Byt má podlahovú plochu 85,38m2 so zaklennou loggiou (3,45m2). Byt je vnútorný, teplý, ku bytu prislúcha aj jedna pivnica (2,41m2) v suteréne bytového domu. Dobrá poloha, okolo bytového domu je trávnatá plocha a možnosť parkovania pre viacero aút.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa, špajza, tri samostatné izby, loggia

VYBAVENIE BYTU: vstavaná rolldoor skriňa v vstupnej hale, botník. V kúpeľni je klasická vaňa, umývadlo so skriňou. Dlažba v kúpeľni a WC. Kuchynská linka v tvare L so zabudovanými spotrebičmi (plynový sporák, digestor), jedálenský stôl so štyrmi stoličkami.

Byt sa predáva prevažne ziariadený. Obec Zlaté Klasy má cca 3600 obyvateľov, bohatú občiansku vybavenosť. Dostupnosť do centra obce peši je v rozsahu cca 5-15 minút, v blízkosti sa nachádzajú obchody (Coop- jednota, Tesco), školstvo, zdravotné stredisko, športové ihrisko. Obec je na križovatke medzi Sencom, Dunajskou Stredou, Bratislavou a Šamorínom a len na skok autom od rýchlostnej cesty R7D4.

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie právneho servisu je pre Nás samozrejmosťou. Celková kúpna cena: 107990,- €. Bližšie info Katarína Čepčeková 0905 758 043

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.