Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj 4 izb. novostavby bungalovu - holodom na 5,02 á pozemku, Lehnice

Cena:
215 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Lehnice
Ulica: Lehnice
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 125 m2
Plocha pozemku: 502 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 123458804
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj z poverenia majiteľa priestrannú 4 izbovú novostavbu RD, typu Bungalov, v stave holodom, so zastavanou plochou 150,80 m2. Nachádza sa na rovinatom oplotenom pozemku, s rozlohou 5,02 á, s prístupom z betónovej cestnej komunikácie s verejným osvetlením, umiestnený v nenápadnej kľudnej novovybudovanej slepej uličke, v extraviláne katastra Veľký Lég (časť Lehníc), len na 12 minút (11km) od rýchlostnej cesty R7D4 a na križovatke medzi Šamorínom, Sencom, Dunajskou Stredou a Bratislavou.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
- závetrie - 1,5 m2
- zádverie – 3,81 m2
- chodba – 4,35 m2
- WC samostatné – 1,66 m2
- izba od ulice vpravo – 13,10 m2
- izba od ulice vľavo – 12,87 m2
- kúpeľňa s WC – 6,62 m2
- technická miestnosť – 3,14 m2
- kuchyňa – 12,27 m2
- obývacia izba – 28,73 m2
- izba zadná do záhrady – 13,92 m2
- zastrešená terasa z obývačky – 20 m2

- zastavaná plocha domu - 150,80 m2, bez terasy (20 m2) a závetria (1,5 m2),
- úžitková plocha domu – 125,53 m2

Rok výstavby 2022-2023. Dom sa predáva už dokončený v stave HOLODOM.

PRÁVNY STAV: stavba skolaudovaná, zapísaná na liste vlastníctva ako rodinný dom so súp. číslom.

MATERIÁL A VYBAVENIE DOMU: Dom je nepodpivničený, betónový základ – debniace tvárnice, zn. LEIER, hrúbka 30 cm, tepelná izolácia podláh minerálnou vlnou, zn. ISOVER profi, hrúbka 5 cm. Obvodové múry a priečky z kvalitnej brúsenej tehly, zn. WIENERBERGER Porotherm, hrúbky 30cm, zateplený 15 cm polystyrénom, nemecké plastové okná, s izolačným trojsklom drevodekor, zn. ALUPLAST. Fasádna farba, príprava pre vonkajšie osvetlenie, vývod vody. Plastové bezpečnostné vchodové dvere. Strešná krytina škridlová betónová, zn. TERRAN, trámy, izolácia strechy minerálnou vlnou, zn. ISOVER, 30 cm. Časť povaly pochôdzna (15 m2), vydoskovaná, vhodná ako úložný priestor. Vstup na povalu z chodby vysúvacím rebríkom. Na stenách vápennocementová omietka. V každej miestnosti je samostatný termostat, príprava pre alarm, internet, TV. V kuchyni príprava pre kuchynskú linku, v obývacej izbe príprava pre krb, dvere na zastrešenú terasu. V kúpeľni príprava pre WC, dvojumyvadlo, príprava pre vaňu alebo sprchovací kút. V technickej miestnosti miesto pre elektrický bojler 120L a prípojka pre pračku.

POZEMOK – je z troch strán oplotený bariérovým betónovým oplotením. V prednej časti pozemku je vybudované oplotenie z betónových tvárnic, nová vstupná bránka a veľká brána, s predprípravou pre senzory a posuvný motor na bránu. Parkovacia plocha pre dve autá na pozemku, chodníky (zámková dlažba, karirohož, betón).
IS: elektrina 220/380V, kúrenie elektrické podlahové kúrenie, termostat v každej miestnosti, krb. Mestská voda, v zadnej časti pozemku je vlastná voda - vŕtaná studňa (11m), dom je napojený na verejnú kanalizáciu. Rýny, bleskozvod.

PREČO PRÁVE TÁTO PONUKA:
Výhodou tejto ponuky je jeho poloha v novovytvorenej slepej uličke, ticho, kľud. Možnosť dohotovenia do štandardu svojpomocne vo vlastnej réžii, podľa vlastných predstáv a možností alebo pomocou staviteľa, čo by bolo predmetom jednania a ktorý zahŕňa cca: podlahy – dlažbu, laminátové parkety, sanitu, obklad, dlažbu v kúpeľni, 2 x WC, interiérové dvere, so zárubňami, okrem kuchynskej linky. Bližšie info poskytujeme na obhliadke nehnuteľnosti.

LOKALITA: Lehnice, časť Veľký Lég: Slušná občianska vybavenosť v obci: potraviny COOP JEDNOTA, autoservis, pohostinstvo, komerčná banka, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých, pre deti a dorast, stomatológ, gynekológ. Výborná dostupnosť do Bratislavy (35km), Senca, Šamorína, ale aj Dunajskej Stredy (13km), s bohatou občianskou vybavenosťou. Blízko rýchlostná cesta R7, D4 cez Michal na Ostrove, Kvetoslavov, Holice.

Celková kúpna cena HOLODOMU s pozemkom 502 m2 = 215.000,- €

Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky P. Majorošová 0904 490 941

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.