Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj čiastočne prerobeného 4 izb. bytu so špajzou, 82 m2 + veľká murovaná pivnica 9m2 v užívaní, Mliečňanská

Cena:
166 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
 
Podlahová plocha: 82 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458801
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka sympatický 4 izbový byt s celkovou podlahovou plochou 82 m2, nachádzajúci sa na prvom poschodí trojposchodového bytového domu bez výťahu na Mliečňanskej ulici, len na päť minút pešo do centra mesta. Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, vrátane uzamknutého vchodu, bytového vrátnika, spoločných priestorov, rekonštrukcie strechy, zateplenia bytového domu.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU: vstupná predsieň, špajza, kuchyňa, obývacia izba, loggia, spojovacia chodba, tri samostatné izby, samostatné WC a kúpeľňa.

STAV A VYBAVENIE BYTU: bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere, zn. Sherlock, vstavané rooldoor skrine v troch izbách, plastové okná so sieťkami, žaluziami. Byt bol čiastočne zrekonštruovaný: pred 5 rokmi menené nové radiátory v celom byte, medené rozvody kúrenia, pred rokom vinylová vodeodolná podlaha na chodbe, v predsieni, obývacej izbe, kúpeľni. V dvoch izbách, v špajzi je lino – betón. Na loggii, vo WC je dlažba. Nové laminátové parkety v obývacej izbe. Merače tepla na chodbe, centrálny odpočet. V kuchyni je veľmi zachovalá pôvodna kuchynská linka s kombinovaným šporákom, pôvodna kúpeľňa s vaňou, umyvadlom. WC misa menená pred rokom. Prípojka internetu a TV.

PRIDANOU HODNOTOU BYTU je veľká murovaná pivnica v suteréne bytového domu, ktorú má predávajúci v užívaní. Ďalšou výhodou je, že nový vlastník si môže kúpeľňu, WC a kuchyňu prerobiť podľa vlastných predstáv, potrieb a možností. Inak je byt veľmi príjemný, pekne presvetlený, vzdušný, veľmi pekne udržiavaný pôvodny stav kúpeľne, WC, aj kuchynskej linky, dobrá poloha v rámci bytového domu, nízke poschodie.

MESTO: Šamorín sa nachádza na západnom okraji Žitného ostrova, popri štátnej ceste 1/63, medzi DS a Bratislavou. V Šamoríne sú dostupné všetky služby základnej, aj vyššej občianskej vybavenosti: ZŠ, odborné školy, nemocnica, obvodní, aj odborní lekári, služby. Pre milovníkov rybárčenia je jazierko v Mliečne. V Čilistove je multifunkčný rezort pre šport a relax. X – bionic sphere https://www.x-bionicsphere.com/o-nas/, ďalej obchodné centrá, ktoré zabezpečujú všetky potrebné nároky na komfortný život v meste. Výborná dostupnosť do Bratislavy (23km), Dunajskej Stredy, Senca rýchlostnou cestou D4R7, ktorá je vzdialená od domu cca 1,5km.

Nová kúpna cena = 166 900 € Pôvodna kúpna cena =187900,-€
Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene nehnuteľnosti.

Kontakt pre ďalšie info a obhliadky K. Čepčeková 0905758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.