Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PRENÁJOM/PREDAJ budovy pre obchod a služby, Rohovce

Cena:
700,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Rohovce
Ulica: Rohovce
Kategória: Komerčné objekty
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 129 m2
ID inzerátu: 123458709
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka z poverenia majiteľa na predaj/prenájom budovu obchodu a služieb. Nachádza sa v centre obce Rohovce, ktorá leží priamo na hlavnom ťahu Bratislava – Komárno, len na 10 minut autom od rýchlostnej cesty R7D4.
Objekt odporúčame klientom s nasledovným podnikateľským zámerom: pohostinstvo, kaviareň, iné služby, prípadne sídlo firmy s vlastnými priestormi pre obchod, sklad, kancelárie.

Zastavaná plocha budovy = 129 m2
Rozloha pozemku, v osobnom vlastníctve predávajúceho =288 m2
10 parkovacích státí + dvor o rozlohe 376 m2 vo vlastníctve Urbariátu a predávajúci má podpísanú a uhradenú nájomnú zmluvu na dobu 200 rokov, Skutočne používaná plocha pozemku o rozlohe 664m2 + Príjazdová ulička vo vlastníctve obce.

Výstavba budovy prebehla v roku 2007. Materiál: betónové základy, bez pivnice, obvodové múry brúsená tehla Wiennerberger Porotherm 30cm hrúbka, strecha sedlová, pálená škridlová strešná krytina, zn. Tondach. Budova má dva vchody. Hlavný vchod do budovy s mrežami a zadný dvor, vchod zamrežovaný, vrátane okien. Vlastné betónové bariérové oplotenie zo zadnejstrany pozemku..

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BUDOVY: toho času ako presso, s barom, hlavný vstup cez zastrešenú terasu s posedením pre cca 15 ľudí, do nefajčiarskej časti s barom, cca pre 30 ľudí a fajčiarskej cca 10 ľudí
- sociálne zázemie (3 x WC + pre personál),
- nefajčiarska miestnosť 6,5x 8,5m s barovým pultom, kuchynkou so skladom,
- fajčiarska miestnosť cca 24 m2, z ktorej bola oddelená menšia časť pre automaty, možnosť opätovného otvorenia priestoru, prípadne ako sklad pre alkohol, nealko a iné.
V zadnej časti budovy je chodba, s dverami na uzamknutú zastrešenú terasu so zámkovou dlažbou, siahajúcou až za budovu, kde je ďalší praktický odkladací priestor medzi betónovým oplotením a zadnou stenou budovy.

VYBAVENIE BUDOVY: priestory sú vybavené 2x klímou, rekuperáciou, 2x vysokorýchlostný internet cez ADSL pripojenie, T-com, DIGI.
V prípade prenájmu kompletné vybavenie kuchynky, vrátane spotrebičov, zariadenia, stoly, stoličky, kreslá, pultu s vybavením v cene nájmu.

IS: elektrina, obecná voda, plynové ÚK, radiátory, budova napojená na verejnú kanalizáciu.

Ku budove prislúcha aj pozemok o rozlohe 288 m2, na ktorom je budova postavená a dvor.
Prístup do budovy priamo z ulice. Pred budovou je vybudované parkovacie státie pre cca desať áut.

DVE ALTERNATÍVY:

A) PRENÁJOM - Objekt (budova + pozemok) len na dlhodobý prenájom, min. 36-48 mesiacov., Pri podpise zmluvy uhradiť 1x 700,-€ nájomné + 1x700,-€ kaucia , bez poplatku pre RK
B) PREDAJ - Objekt (budova + pozemok s rozlohou 288 m2), Celková kúpna cena 276.800,-€ + pozemok 376m2 NZ s Urbariátom.

Realitná kancelária RealityDS je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Cena v prípade predaja Nehnuteľnosti je vrátane realitných služieb, poradenstva k prevodu nehnuteľnosti, základného správneho poplatku pri podaní návrhu na vklad, a bezplatného hypotekárneho poradenstva.

V prípade záujmu Vám bližšie info rada poskytne Katarína Čepčeková tel. č. 0905 758043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.