Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Moderný 2-izbový byt v novostavbe na PREDAJ, Nová Ves – Dunajská Streda

Cena:
123 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: novostavba
 
Podlahová plocha: 56 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458867
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Pri kúpe tohto bytu máte ako bonus znalecký posudok v cene!!

- VHODNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ
- PREDÁVA SA PREVAŽNE ZARIADENÝ
- ŠTARTOVNÝ BYT PRE MLADÝCH ĽUDÍ

RK RealityDS Vám z poverenia majiteľa ponúka veľmi pekné moderné bývanie v moderne zariadenom dvojizbovom byte s loggiou, šatníkom. Byt sa nachádza na 4. podlaží päťpodlažného bytového domu s výťahom.
Na jednom podlaží sa nachádza 8 bytových jednotiek. Napriek tomu, že bytový dom nedisponuje pivnicou je jeho výhodou priestranný spoločný priestor, s možnosťou uskladnenia bicyklov alebo kočíkov.
Tehlová novostavba sa nachádza na sídlisku Nová Ves v Dunajskej Strede, skolaudovaná bola v roku 2014 a má energetický certifikát B, je zateplená, s možnosťou pripojenia k internetu a TV od poskytovateľa SWAN. Každý byt má samostatné meranie a reguláciu spotreby tepla. Vykurovanie prostredníctvom plynového kotla – teplovodné, radiátory.

Podlahová plocha bytu 52m2 + plocha loggie je 4m2 (56m2).

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba s kuchyňou, loggia, spálňa, šatník.

VYBAVENIE BYTU:
V celom byte sa nachádza veľkoformátová dlažba, plastové okná so sieťkami a vertikálnymi žalúziami. Vo vstupnej chodbe sa nachádza úložný priestor na topánky a vešiaky na vešanie kabátov. Priestranná kúpeľňa s WC, sprchovým kútom, skrinkou a moderným umývadlom poskytujú dostatok komfortu. Obývacia izba spojená s kuchyňou pôsobí štýlovo a moderne, novým majiteľom zostáva sedačka do tvaru L, konferenčný stolík, skrinka pod TV a všetky doplnky (obrazy, vázy). Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi a LED podsvietením. Nachádza sa tu elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou, barový pult so stoličkami slúžiaci ako jedálenský stôl. Z obývacej miestnosti sa vychádza na loggiu s dlažbou, na ktorej sú poskladané drevené dlaždice. Na loggii ostáva pohodlná sedacia sústava. Z obývacej izby sa prechádza do spálne, ktorá disponuje vlastným šatníkom. Posteľ v izbe neostáva.

VÝHODY BYTU:
Pridanou hodnotou tohto bytu je zariadenie v cene bytu (okrem postele a práčky), možnosť bývania bez potreby ďalšej investície. Stačí sa vybaliť a už bývate. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové a bezplatné. Bytový dom je orientovaný na SV, čo poskytuje ráno dostatok denného svetla a poobede príjemný polotieň. Prijateľné režijné náklady (nájomné – 115€ elektrina – 20€/2 osoby, 20€ - pripojenie na internet a TV (v prípade záujmu). V cene nájmu je údržba bytového domu a jej okolia. Praktické dispozičné riešenie.

LOKALITA:
Byt sa nachádza pár minút pešo od nákupného centra LIPA Park, OC Galéria. V blízkosti bytu sa nachádza všetka občianska vybavenosť vrátane obchodov, bánk, zdravotníctva, školstva. Mesto Dunajská Streda má vynikajúce športové zariadenia, vrátane futbalového štadióna s modernými vybaveniami. Je domovom futbalového klubu DAC 1904, ktorý hrá v slovenskej futbalovej lige. Výhodou je bezproblémové cestovanie prostredníctvom vlakov a autobusov, prípadne napojenie na rýchlostnú cestu R7 čo umožňuje rýchle a bezproblémové cestovanie do hlavného mesta Bratislavy a okolitých miest.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Byt je vhodný ako štartovný pre mladý pár, ktorý sa rozhodol pre spoločné bývanie. Jeho rozloha je dostatočná na poskytnutie komfortného priestoru, ale zároveň nie je príliš veľký, čo uľahčuje údržbu. Jeho moderný dizajn a praktické usporiadanie priestorov prispievajú k pohodlnému životu. Taktiež by sme byt odporučili staršiemu páru, ktorí ocenia rozlohu bytu a jeho umiestnenie na vyššom poschodí. Byt je ideálny pre tých, ktorí preferujú pokojné a tiché bývanie.

Celková kúpna cena = 123 000,- €

Riešenie hypotekárneho úveru, porovnanie bánk a riešenie kompletného právneho servisu je pre nás samozrejmosťou. Bližšie informácie o byte a dohodnutie termínu obhliadky získate na telefónnom čísle 0904 490 941 - Patrícia Majorošová.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.