Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj kompletne zariadenej, podpivničenej rekreačnej chaty, prístreškom pre auto, altánkom, drevárničkou, grilom, so 6,88á pozemkom v OV, Gabčíkovo VEĽKÁ ZĽAVA !!!

Cena:
135 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Gabčíkovo
Ulica: gabcikovo
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 2
Podlahová plocha: 117 m2
Plocha pozemku: 688 m2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458520
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VEĽKÁ ZĽAVA!!!! PôVODNA CENA =159000,-€. NOVÁ CENA =135000,-€ !!!
V cene kompletné príslušenstvo, zariadenie celej chatky, vrátane riadov, príborov, atd., viď fotky.

RK RealityDS Vám ponúka na predaj sympatickú, plne zariadenú, celoročne obyvateľnú murovanú rekreačnú chatu, so sedlovou strechou. Chata je postavená na veľmi peknom oplotenom udržiavanom pozemku, s rozlohou 688m2, v kľudnej chatovej oblasti v Gabčíkove, časť Prístav, v blízkosti Dunaja, nádhernej prírody a je pripravená k okamžitému užívaniu. Chata je vhodná na celoročnú rekreáciu, oddych aj štvorčlennej rodiny. Prístup z miestnej cestnej nespevnenej komunikácie.

V CENE nehnuteľnosti je aj drevený altánok (4x4m) pod ním vod. šachta s darlingom, plechová búdka na náradie, drevárnička v zadnej časti pozemku, a prístrešok pre jedno auto v prednej časti pozemku. Pozemok je celý oplotený, zatrávnený, s ovocnými stromkami, kvetmi: orech, broskyňa, magnólie, ruže, trávnik. Pozemok je široký cca 38m!!, oplotený pletivom, s veľkou bránou ku prístrešku pre auto a bránkou, veľmi pekne udržiavaný.

CHATA sa začala stavať od r. 2010 postupne, zariadenie sa riešilo medzi r. 2014 – 2020. Chata je skolaudovaná s prideleným súp. číslom, spolu s krásnym priestranným pozemkom o rozlohe 688m2 v osobnom vlastníctve. Je čiastočne podpivničená (2,5x3m). Povala pochôdzna, slúži ako úložný priestor.

Zastavaná plocha - chaty – 81 m2,
- altánok 4x4m 16 m2,
- prístrešok pre auto 20 m2
- spolu 117 m2

ZABEZPEČENIE: Majiteľ si chatku postavil pre vlastnú potrebu, dbal na praktickosť a zabezpečenie chatky: mreže na oknách. Samostatné dvere do pivnice a hlavný vchod do chaty je zaistený taktiež kovovými dverami s vlastnoručne vyrobeným bezpečnostným zámkom. Balkónové dvere drevené presklené sú istené kovovými dverami , s uzamykaním z vnútra.

MATERIÁL: betónové základy, obvodové múry pórobetónové tvárnice, zvnútra steny obložené laminátovými doskami, hrúb. 2,20cm, strop v interiéri celej chatky sú priznané drevené trámy, ktoré sú prichytené aj železnými tyčami a tatranský profil. Podlahy celoplošne dlažba, v izbe drevené parkety ako palubovka. Drevené duplované okná so sieťkami, izolácia povaly minerálnou vlnou. Strecha sedlová, pokrytá asfaltovou lepenkou.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY: Hlavný vchod s prístreškom z boku chaty. Interiér domu tvorí veľkoryso riešená denná izba s dverami na zastrešený balkón do záhrady. Izba je spojená s kuchyňou, špajzou a jedálenskou časťou. Ďalej pri vchodových dverách vstavaná skriňa, malá spojovacia chodbička s dverami do kúpeľne, samostatnej toalety a spáľne. Samostatný vchod do pivnice, a na povalu z vonkajšej strany chaty.
VYBAVENIE CHATY: V pivnici sa nachádza čerpadlo s tlakovou nádržou. V kuchyni je na mieru vyrobená drevená kuchynská linka s kombinovaným šporákom (plynová bomba na varenie, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), s ostrovčekom v tvare L. Ďalej veľký jedálenský stôl so stoličkami, malá rozťahovaia sedačka, funkčné krbové kachle od r. 2017. V špajzi sú regále. Kúpeľňa vybavená sprchovacím kútom, umyvadlom, automatickou pračkou, väčšie okno na odvetranie, 80 litrový závesný bojler. V cene je ďalej kompletné zariadenie spáľne a celej chatky, vrátane riadov, príborov, atd., viď fotky. Majiteľ si vezme len pár osobných predmetov.

IS: elektrina 220/380V, kúrenie elektrickými konvektormi, v kombinácii s krbovými kachlami, Elektrické kúrenie v kombinácii s krbom zabezpečuje možnosť užívania aj počas zimy. Odpad je riešený do železnej žumpy, vlastná voda – studňa s čerpadlom 2x.
Orientácia chaty: denná izba s kuchyňou – J – JZ, spáľňa V.

Chata leží približne päť km od Gabčíkova, priamo pri nádhernej prírode, lese, vhodné pre milovníkov rybolovu, cyklistiky a ďalšieho bohatého športového vyžitia. V meste bohatá občianska vybavenosť, v blízkom okolí je Šulianske jazero. V dosahu 20 km je známe termálne kúpalisko vo Veľkom Mederi a okresnom meste Dunajská Streda cca do 12km.

Kompletný právny servis, s porovnaním bánk a riešením najvýhodnejšieho úveru pre klienta certifikovaným hypotekárnym poradcom v cene nehnuteľnosti.
Hotovosť, celková kúpna cena = 158 900 €
Kontakt pre bližšie info a obhliadky Katarína Čepčeková 0905 758 043

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.

Maklér:

makler
Maklér:Čepčeková Katarína
Telefón:+421905758043
E-mail:katarina.cepcekova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.